Πεζά

Ποίηση-Μύθια

Ο Dali & Εγώ

Θέατρο-Διάλογοι

Δοκίμια

Σχόλια-Αρθρα

Λαογραφικά

Ενδιαφέροντες

Κλασσικά

Αρχαία Ελλ Γραμμ

Διασκέδαση

Πινακοθήκη

Εικαστικά

Παγκ. Θέατρο

Πληρ-Σχολ-Επικοιν.

Φανταστικό

Ερ. Λογοτεχνία

Γλυπτ./Αρχιτ.

Κλασσικά ΙΙ

 
 

Εικαστικά 

Καστελλάνου Ειρήνη: ΘΗΛέΩΝ ΤΕΧΝάΣΜΑΤΑ

                                         Βιογραφικό

     Η Ειρήνη Καστελλάνου-Παυλοπούλου γεννήθηκε, ζει κι εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε Εικαστικές Τέχνες στη Σχολή Βακαλό. Εργάστηκε ως γραφίστρια σε διάφορα ελληνικά και ξένα περιοδικά. Αργότερα ασχολήθηκε με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και καταστημάτων. Έχει λάβει μέρος σε τρεις ομαδικές εκθέσεις με ζωγραφική, διαφάνειες, κολλάζ και ποιητικά σχόλια. Έχει συγγράψει τρεις ποιητικές συλλογές από τις οποίες η μια έχει βραβευθεί στη Σχολή Βακαλό. Μέρος από τις ποιητικές της συλλογές έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό ΝΑΞΙΑΚΑ τ. 9ο (47)- Β' περίοδος  Ιούνιος/Ιούλιος/Αύγουστος 2003.
     Τον Αύγουστο του 2005 έκανε τη πρώτη της ατομική έκθεση στο Οικομουσείο Κορώνου Νάξου μ' έργα από λάδια σε μουσαμά, ακρυλικό σε μουσαμά,  τέμπερες, κάρβουνο, παστέλ, κολλάζ και μάσκες. 
Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεσή της στο Δημαρχιακό Μέγαρο Νάξου από 27/8/2007 έως και 2/9/2007 με τίτλο "Θηλέων Τεχνάσματα".

     Στα εγκαίνια παρευρέθησαν αρκετοί τοπικοί φορείς, πρώην Δήμαρχοι καθώς επίσης και πλήθος κόσμου. Εξαιρετικά σχόλια απέσπασε από διάφορους καλλιτέχνες που παρευρέθησαν στο νησί (ακόμα το καλοκαίρι κρατούσε καλά) κι από ανθρώπους της τέχνης.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Χ Ω Ρ ί Σ     Λ ό Γ Ι Α









































































































































































 

 

Web Design: Granma - Web Hosting: Greek Servers