ÐåæÜ

Ðïßçóç-Ìýèéá

Ï Dali & Åãþ

ÈÝáôñï-ÄéÜëïãïé

Äïêßìéá

Ó÷üëéá-Áñèñá

ËáïãñáöéêÜ

ÅíäéáöÝñïíôåò

ÊëáóóéêÜ

Áñ÷áßá Åëë Ãñáìì

ÄéáóêÝäáóç

ÐéíáêïèÞêç

ÅéêáóôéêÜ

Ðáãê. ÈÝáôñï

Ðëçñ-Ó÷ïë-Åðéêïéí.

Öáíôáóôéêü

Åñ. Ëïãïôå÷íßá

Ãëõðô./Áñ÷éô.

ÊëáóóéêÜ ÉÉ

 
 

Åñ. Ëïãïôå÷íßá 

ÔóÝ÷ùö 'Áíôïí Ðáýëïâéôò: Ç Ãêáëôóüíêá (Ç ÁíçøéÜ)


¸νας ευπατρßδης περπατÜ στη σκοτεινÞ πλευρÜ του ερωτισμοý


                                                    Ο ερωτισμüς μÜς στÝλvει στη μοναξιÜ.
                                                                                    ΖΩΡΖ ΜΠΑΤΑÚΓ

     Θα φανεß παρÜξενο, ßσως, ο μαιτρ του διηγÞματος, ο μýστης του θεατρικοý λüγου, ο Üνθρωπος που Üλλαξε τη πορεßα του θεÜτρου και σημÜδεψε ανεξßτηλα τη ρωσικÞ αλλÜ και την παγκüσμια λογοτεχνßα, να Ýχει ασχοληθεß με τη πορνογραφια.
     Ο ¢ντον ΠÜβλοβιτς ΤσÝχωφ, üμως, προσωπικüτητα Ýντονη και πολυδιÜστατη, διατÞρησε καθ' üλη τη διÜρκεια της ζωÞς του τη παιγνιþδη εκεßνη διÜθεση που Ýχουν üλοι εκεßνοι που αφιερþνουν τη ζωÞ τους στα μεγÜλα και τα σημαντικÜ. ¢νθρωπος ευαßσθητος, Ýπλασε τους Þρωες των θεατρικþν Ýργων και των διηγημÜτων του με ιδιαßτερη τρυφερüτητα και αγÜπη. Αφουγκραζüταν τις αγωνßες και τα πÜθη του ανθρþπου κι ανÝδειξε χαμηλüφωνα το μεγαλεßο της ανθρþπινης ψυχÞς, Ýτσι üπως αυτÞ πÜλευε με τα aνταριασμÝνα κýματα της βιοτÞς, του Ýρωτα και της μεταφυσικÞς αγωνßας του θανÜτου. Ο ΤσÝχωφ κατÝκτησε τη δικÞ του θÝση στον ¼λυμπο της παγκüσμιας λογοτεχνßας κι Ýγινε μÝρος της πολιτιστικÞς κληρονομιÜς της ανθρωπüτητας, ξεφεýγοντας απü τα στενÜ üρια της εθνικÞς λογοτεχνßας της αχανοýς ιδιαßτερης πατρßδας του. Απü τη πρþτη στιγμÞ τα Ýργα του απευθýνονταν σ' Ýνα ευρýτερο ακροατÞριο.

                              Η Γκαλτσüνκα Κι Ο ΤσÝχωφ

    Το διÞγημα Η Γκαλτσüνκα μÝχρι σÞμερα προκαλεß μεγÜλες διαμÜχες μεταξý των συμπατριωτþν του μεγÜλου ρþσου συγγραφÝα. Μια μεγÜλη μερßδα θεωρεß üτι δεν ανÞκει στη γραφßδα του ΤσÝχωφ, πιστεýει üτι εßναι Ýνα  Ýργο ανþνυμου δημιουργοý που το Ýγραψε "στο ýφος του ΤσÝχωφ", προκειμÝνου να πετýχει μεγαλýτερη διεßσδυση στον ευρýτερο κýκλο των αναγνωστþν. Η Üλλη πλευρÜ παραθÝτει πλÞθος επιχειρημÜτων υπÝρ της Üποψης üτι ανÞκει στον ΤσÝχωφ, και το θεωρεß ως Ýνα μικρü αριστοýργημα του μεγÜλου δραματουργοý.
     Το εν λüγω διÞγημα δεν περιλαμβÜνεται στα ¢παντα του, που εκδüθηκαν απü τη ΣοβιετικÞ Ακαδημßα Επιστημþν στη διÜρκεια της 10ετßας του
1980. Οýτως Þ Üλλως, θα μποροýσε να περιμÝνει κανεßς κÜτι τÝτοιο, αφοý το περιεχüμενü του Ýρχεται σε πλÞρη αντßθεση με τη πολιτικÞ του τüτε κραταιοý ΚΚΣΕ. Δημοσιεýτηκε 1η φορÜ στη συλλογÞ ΡωσικÞ ερωτικÞ πρüζα πριν απü μερικÜ χρüνια κι üπως Þτανε φυσικü, τÜραξε τα νερÜ της σεμνüτυφης μετασοβιετικÞς Ρωσßας. Η διαμÜχη συνεχßζεται μÝχρι σÞμερα με εκατÝρωθεν βολÝς για την αυθεντικüτητα Þ μη του κειμÝνου. ¼πως και να Ýχουν τα πρÜγματα, üμως, η Γκαλτσüvκα εßναι Ýνα μικρü ερωτογρÜφημα γραμμÝνο με ευαισθησßα, εξυπνÜδα και τüλμη. ΧαρακτηριστικÜ, Üλλωστε, που προσιδιÜζουν στο χαρακτÞρα του ΤσÝχωφ. Κι ας μη ξεχνÜμε üτι üλοι οι μεγÜλοι δημιουργοß ενÝδωσαν κÜποτε στον "πειρασμü της πορνογραφßας", αποδεικνýοντας πως η μεγÜλη λογοτεχνßα δεν γνωρßζει σýνορα μεταξý των ειδþν, των σχολþν, των χωρþν και των λαþν.

                                                                                                                                                         ΔημÞτρης Β. Τριανταφυλλßδης
                                                                                                                                                           ΑθÞνα ¢νοιξη-Καλοκαßρι 2008



     Δεν Þταν ακüμα εννÝα η þρα, üταν üλοι εßχαν Þδη συγκεντρωθεß και περßμεναν με ανυπομονησßα τη συνεχεια της αφηγησης του γιατρου.

     Ο ΝικολÜι Βασßλιεβιτς Üνοιξε το χοντρü του τετρÜδιο, Üπλωσε τα καλοξυσμÝνα μολýβια του και ετοιμÜστηκε ν' αρχßσει να γρÜφει. Ο γιατρüς, üπως Üλλωστε και τη πρþτη φορÜ, κοßταξε το ημερολüγιü του, το σημειωματÜριü του, κÜποιες σημειþσεις, κÜποιες παρατηρÞσεις, προετοιμαζüμενος να συνεχßσει την ενδιαφÝρουσα αφÞγησÞ του, Þ καλλßτερα το μυθιστüρημÜ του -εßναι αμφßβολο αν κÜποιος εßχε ξανακοýσει κÜτι παρüμοιο. O γιατρüς τακτοποιοýσε τις σημειþσεις του. Το μυθιστüρημÜ του, βλÝπετε, στηριζüτανε σε αληθινÜ γεγονüτα, που üμως δεν πρüκειται ποτÝ κανεßς να διαβÜσει σε μυθιστüρημα. Ανυπüμονα και σε απüλυτη σιωπÞ, περιμÝναμε τη συνεχεια της αφηγησης.
 -"Λοιπüν; Εßστε Ýτοιμοι;" ρþτησε ο γιατρüς, σηκþνοντας το κεφÜλι για μια στιγμÞ απü τις σημειþσεις του.
 -"Μα τι κÜνετε; ΘÝλετε να μας ταλαιπωρÞσετε;" εßπε ο Ντμßτρι ΠÜβλοβιτς.
 -"ΕντÜξει λοιπüν, συνεχßζουμε.
     ¼πως σας Ýλεγα, αμÝσως μετÜ την αναχþρηση της μαγεßρισσας για το χωριü της -θα πÞγαινε για μßα μÝρα-, μεßναμε με τη Γκαλτσüνκα (Υποκοριστικü της Γκαλßνα) οι δυο μας, στο διαμÝρισμα. Το βρÜδυ ξαπλþσαμε στο κρεβÜτι... ¹μασταν γυμνοß, σκεπασμÝνοι με τη κουβÝρτα, κολλητÜ ο Ýνας πÜνω στον Üλλο. Εγþ Þμουν ξαπλωμÝνος στο αριστερü μου πλευρü, το δεξß μου χÝρι αγκÜλιαζε τη Γκαλτσüνκα στο λαιμü και στον þμο, ενþ με το αριστερü μου χÜιδευα τις ρωγßτσες της. ¸νιωθα μια Þρεμη ηδυπÜθεια. ¸βαλα το κεφαλÜκι του πÝους μου στο εφÞβαιü της -στο λüφο της Αφροδßτης- και συνÝχισα να χαúδεýω τον ζεστü της κþλο. ¹θελα να βιαστþ, αν κι Ýνιωθα üτι φλÝγεται απü τον πüθο της κι üτι με θÝλει.
 "ΘυμÜσαι", τη ρþτησα, "Που Ýλεγες üτι κοιμÞθηκες με Üντρες πρüσφατα; Στη πüλη, μετÜ τον πατριü σου, εßχες σχεσεις με κανÝναν";
 Εκεßνη Ýχωσε το κεφÜλι της στο στÞθος μου και ψιθýρισε Þρεμα:
 "Ναι".
 "Πες μου, λοιπüν, τß Ýγινε;"
 "¼χι, θα με σιχαθεßτε".
 "Μα τι λες; Αφοý ξÝρω Þδη πως εßχες σχÝσεις με τον πατριü σου και δεν στεναχωριÝμαι. Απλþς θα μου Üρεσε να τα μÜθω και να τ' ακοýσω απü σÝνα üλα... "
"Τß θÝλετε να μÜθετε";
"Με ποιüν εßχες σχÝσεις στη πüλη και τß Ýκανες";
"ΝτρÝπομαι και να τα θυμηθþ... "
"Δεν πειρÜζει. Πες μου. Πþς Þταν τη πρþτη φορÜ";
"Νομßζω πως Þταν τη τÝταρτη μÝρα απü τüτε που Þρθα στη πüλη. ¹ταν σκοτεινÜ κι εγþ πÞγαινα στο πανδοχεßο. ΜετÜ το πÜρκο με πρüλαβε κÜποιος μαθητÞς γυμνασßου, νεαρüς. "Δεσποινßς", μου λÝει, "θÝλεις πÝντε ροýβλια;" Ο ßδιος δε, κατακüκκινος, κοιτοýσε συνÝχεια γýρω του, ντρεπüταν ... Του λÝω "Δþσ' τα μου", γελþντας.
"Θα μου κÜτσεις;" ρωτÜει. "Και τι θÝλεις;" του λÝω. Εκεßνος κοκκßνισε κι Üλλο. "ΠÜμε", μου λÝει, "εκεß στους θÜμνους ... " "ΠÜμε", του λÝω. ΠÞγαμε. Εκεßνος κοιτοýσε συνÝχεια γýρω του. ΜπÞκαμε μες στους θÜμνους. Με αγκÜλιασε και με φßλησε ... Αρχßσαμε να γαμιüμαστε ... Αυτü Þταν üλο".
"Ξαπλþσατε στα χüρτα;" ρþτησα την Γκαλτσüνκα σφιχταγκαλιÜζοντÜς την.
"¼χι, τα χüρτα Þταν υγρÜ. Στα üρθια ... "
"Δεν Þταν Üβολα;"
"Δεν εßναι üπως στο κρεβÜτι. Εκεßνος στην αρχÞ δεν μποροýσε να βρει τη τρýπα"..
"¹ταν ψηλüς;"
"Λßγο πιο κοντüς απü μÝνα, γεματοýλης, συμπαθητικüς ... "
"Σου Üρεσε κιüλας αυτüς";
"Δεν ξÝρω ... "
"Σου σÞκωσε το φüρεμα; ¹ τον βοÞθησες εσý;"
"0 ßδιος. Στην αρχÞ Üρχισε να με χαßδεýει με το χÝρι πÜνω απü το φüρεμα, στη κοιλιÜ, κι ανÜμεσα στα πüδια. ΜετÜ Ýβαλε το χÝρι του κÜτω απ' το φüρεμα. Ξεκοýμπωσε το παντελüνι και αμÝσως με τη ψωλÞ του Üρχισε να μπαßνει στο μουνÜκι μου ... "
"Εßχε μεγÜλη ψωλÞ; Την Ýπιασες με το χÝρι;" τη ρþτησα ρουφþντας το λαιμü της.
"Την Ýπιασα ... Η ψωλÞ του Þταν λεπτÞ αλλÜ μεγÜλη".
"Σαν τη δικÞ μου;"
"¼χι ... Πολý πιο λεπτÞ και μικρüτερη ... ¼χι τüσο μεγÜλη".
"ΜπÞκε μÝσα;" τη ρþτησα αγκαλιÜζοντÜς την σφιχτÜ.
"Δεν ξÝρω ... "
"Παρ' üλα αυτÜ, τον Üφησες;"
"Δεν ξÝρω ... " εßπε με φωνÞ που μüλις ακουγüταν, μετÜ üμως πρüσθεσε: "Ν α ι ... "
ΞÜπλωσα ανÜμεσα στα πüδια της ΓκÜλτσονκα κι Ýσπρωξα το κεφαλÜκι του πÝους μου στην υγρÞ σχισμÞ της, που αμÝσως σφßχτηκε ... ΣκυμμÝνος πÜνω της, τη φßλησα στο ριζαýτι της και τη ρþτησα:
"Σου Ýχωσε αμÝσως τη ψωλÞ του;"
"¼χι, στην αρχÞ Ýσπρωχνε Üτσαλα, στην κοιλιÜ, στα πüδια, γρÞγορα, γρÞγορα ... ΜετÜ σταμÜτησε για λßγο και στη συνÝχεια τελικÜ την Ýχωσε".
"Και σε γαμοýσε για þρα πολλÞ;"
"ΠολλÞ ... ΣυχνÜ üμως σταματοýσε ... "
"ΔηλαδÞ;"
"Να, για πÝντε λεπτÜ Ýκανε γρÞγορα, την Ýβαζε και την Ýβγαζε γρÞγορα, μετÜ τραβιüταν κι Ýλεγε "Περßμενε ... να δω αν υπÜρχει κανεßς .. και πÞγαινε κι Ýκανε μιαβüλτα στους θÜμνους κοιτþντας αριστερÜ και δεξιÜ".
"Κι εσý τι Ýκανες;"
"Εγþ στεκüμουν και τον περßμενα".
"¹σουν καυλωμÝνη;"
"Απü τη στιγμÞ που αρχßσαμε ... "
"Και μετÜ;" τη ρþτησα χþνοντας πιο βαθιÜ το πÝος μου στην εντελþς πια υγρÞ σχισμÞ της.
"ΜετÜ γυρνοýσε τρÝχοντας κοντÜ μου, καθüταν λßγο κι αμÝσως την Ýχωνε ... Κι Üρχιζε πÜλι γρÞγορα να τη βÜζει και να τη βγÜζει. .. ΜετÜ τραβιüταν κι Ýτρεχε στουςθÜμνους να κοιτÜξει. .. ΠÝντε φορÝς Ýπεσε πÜνω μου ... "
"Κι Ýχυνε;"
"¼χι ... Μüνο μßα φορÜ στο τÝλος. Μ' Üρπαξε δυνατÜαπü τα χÝρια ... Τον ακοýω ν' αναπνÝει γρÞγορα και να πιÜνεται η ανÜσα του και τοτε Üρχισε να σπρþχνει πιο δυνατÜ, τον βλÝπω Ýτοιμο να εκραγεß κι üταν Üρχισε να χýνει, παραλßγο να σωριαστοýμε στο χορτÜρι -μüλις που προλÜβαμε να πιαστοýμε ... "
"Εσý Ýχυσες;" τη ρþτησα χþνοντας το πÝος μου μÝχρι τη μÞτρα.
"Αααχχχ ... " εßπε εκεßνη βογκþντας και λυγßζοντας ελαφρÜ τα γüνατÜ της.
"¸χυσες;" την ξαναρþτησα.
"Ναιαιαιαι ... Δýο φορÝς ... "
"Πες μου ... ¸φτασε με τη ψωλÞ του στη μÞτρα σου;"
"Δεν ... ξÝρω ... Οχ, οχ, πονÜω Ýτσι βαθιÜ που μπαßνετε μÝσα μου ... Κι εκεßνος εßχε μπει ... αλλÜ üχι Ýτσι ... "
"ΑλλÜ πþς;"
"Εκεßνη τη φορÜ, την πρþτη φορÜ, δεν κατÜλαβα πþς εßχε μπει, την Üλλη φορÜ Þταν ..."
"¢ρα σε χρησιμοποßησε και δεýτερη φορÜ; Πες μου, πüσες φορÝς σε χρησιμοποßησε;"
"Τρεις φορÝς ... üλες κι üλες ... üχι παραπÜνω".
"Τι; Σε χρησιμοποßησε;"
"Ναι ... "
"Πες μου ... Σε χρησιμοποßησε;"
"ΝτρÝπομαι ... Δεν θÝλω ... "
"Πες μου λοιπüν", τη ρþτησα κι Üρχισα αργÜ να χþνω το πÝος μου στο υγρü της μουνÜκι.
"ΕντÜξει, θα το πω ... "
"ΛÝγε!"
"Με ... με ... χρησιμοποßησε", ψιθýρισε με κομμÝνη την ανÜσα, ανασηκþνοντας τον κþλο της προς το μÝρος μου.
"Πþς τον λÝνε;"
"Βßκτορα".
"Του χÜιδεψες τ' aρχßδια;"
"Τα χÜιδεψα ... " ψιθýρισε, κι Ýνιωσα üτι το μουνÜκι της Þταν μοýσκεμα. Στο δωμÜτιο ακοýστηκε ο δυνατüς Þχος απü τη κßνηση που Ýκανε το πÝος μπαινοβγαßνοντας μÝσα στο μουνÜκι της... ΜεταφÝροντας το βÜρος του σþματüς μου στη κοπÝλα, σÞκωσα με το δεξß μου χÝρι το Ýνα πüδι της Γκαλτσüνκα, προσπαθþντας να φÝρω το μουνß της σε τÝτοια στÜση þστε αυτüς ο φιλÞδονος Þχος να γßνεται ιδιαßτερα δυνατüς. Το κατÜφερα και
με ανεßπωτη ηδονÞ Üκουγα αυτü τον Þχο, σÝρνοντας το πÝος μου κατα μηκος του μουνιου της. Η Γκαλτσüνκα ανÝπνεε ακανüνιστα απü κÜτω μου και προφανþς, καýλωνε ακοýγοντας αυτü τον αναßσχυντο Þχο.
"Ακοýς;" τη ρþτησα σπρþχνοντας ηδονικÜ το πÝος.
"Ακοýω. Ω ... Ω ... "
"¸τσι Þταν και με τον Βßκτορα;"
"Δεν θυμÜ ... μαι. .. "
"Μην ντρÝπεσαι. .. ΛÝγε ... "
'"Ε...τσι ηταν ... "
"Στα üρθια;"
"Λßγο ... Πιο πολý üμως üταν Þμουν ξαπλωμÝνη ... "
"Σε χρησιμοποßησε ξαπλωμÝνη;"
"Ναι ... Ναι. .. Ναι. .. " βüγκηξε απü το δυνατü τρßψιμο του κεφαλιοý στη μÞτρα.
"Πες μου, με τον πατριü σου Þταν Ýτσι;"
"'Ε... τσι ηταν ... "
"0 Βßκτορας Ýχει μεγÜλα aρχßδια;"
"'Οι, μεγÜλα ... ¼ι, üι, üι, α ... α ... " εßπε τρÝμοντας μüλις Ýνιωσε το δυνατü χτýπημα του πÝους.
"Πες μου ... " Üρχισα να λÝω, αλλÜ Ýνιωσα üτι üλο της το κορμß τεντþθηκε γεμÜτο Ýνταση, τα χερÜκια της τρÝμοντας Üρχισαν να σφßγγουν το λαιμü μου, απü το στοματÜκι της Ýβγαινε μια διακεκομμÝνη ανÜσα που μετατρεπüτανε σε βογκητÜ κι ολüκληρη Üρχισε να τρÝμει και να συσπαται. Για μερικÜ δευτερüλεπτα χτυποýσα τη μÞτρα της κι üταν Ýχυσε, Ýβγαλα το πÝος μου πλημμυρισμÝνος απü ηδονÞ, τρÝμοντας ολüκληρος κι Ýχυσα πÜνω στη κοιλιÜ της.
Τη σκοýπισα με τη πετσÝτα, την αγκÜλιασα κι αποκαμωμÝνοι αλλÜ ευχαριστημÝνοι, κοιμηθÞκαμε μερικÝς þρες. ΑργÜ τη νýχτα βρÝθηκα και πÜλι με το κορßτσι μου ... ΑυτÞ τη φορÜ, üμως, τη ξÜπλωσα μπροýμυτα, βÜζοντας απü κÜτω της μαξιλÜρι Ýτσι þστε ο κþλος της να εßναι τουρλωμÝνος. Η σκÝψη να κÜνω μαζß της μια αφýσικη πρÜξη δεν εßχε, τüτε ακüμα, περÜσει απü το μυαλü μου. ¸βαλα απλþς το πÝος μου ανÜμεσα στα ανασηκωμÝνα
κωλομÝρια της, τον Ýσφιξα λßγο, ξÜπλωσα πÜνω στη πλÜτη της Γκαλτσüνκα στηριζüμενος στους αγκþνες μου κι Üρχισα να τη φιλÜω στο κεφÜλι. Και φυσικÜ, συνÝχιζα να τη ρωτÜω.
"Μου εßπες üτι τη δεýτερη φορÜ ο Βßκτορας σε χρησιμοποßησε ξαπλωμÝνη ... Ποý Ýγινε αυτü;"
"Εκεß, στο ßδιο μÝρος, στο πÜρκο ... ΑργÜ τη νýχτα".
"Και ξαπλþσατε αμÝσως;"
"¼χι ... Στην αρχÞ γαμηθÞκαμε στα üρθια για λßγο ... "
"Και μετÜ;"
"ΜετÜ τον Ýβγαλε, Ýκανε Ýνα γýρο στους θÜμνους και μου εßπε: "Δεν υπÜρχει κανεßς, Ýλα να ξαπλþσουμε".
Εγþ του εßπα: "/Ελα". Και ξαπλþσαμε. Κι αρχßσαμε... "
"Εßχες λυγßσει τα πüδια σου; /Η μÞπως τον αγκÜλιασες τον Βßκτορα με τα πüδια; Πες μου ... "
"Δεν θυμÜμαι... Μου φαßνεται üτι στην αρχÞ τα λýγισα... ΜετÜ üμως σÞκωσε με το χÝρι το Ýνα μου πüδι ψηλÜ και το 'βαλε πÜνω στον þμο του... "
"¸βαλε το πüδι σου στον þμο του ... "
"Ναι. Και μετÜ ... "
"Τι Ýγινε μετÜ;"
"ΝτρÝπομαι. .." ψιθýρισε και, σφßγγοντας το κορμß της στο μαξιλÜρι, κουνÞθηκε.
"Πες μου λοιπüν ... Τι Ýγινε μετÜ;" ψιθýρισα φιλþντας το σβÝρκο της και σÝρνοντας το πÝος μου προς τη σχισμÞ της.
"ΜετÜ σÞκωσε και το Üλλο μου πüδι ... "
"¹ταν ωραßα;"
"Δεν ξÝρω ... Πονοýσα λßγο ... "
"Απü τß;" τη ρþτησα κι Ýχωσα το κεφαλÜκι του πÝους μου στα υγρÜ της μουνüχειλα.
"¹ταν μεγÜλη ... " ψιθýρισε με φωνÞ που μüλις ακουγüταν.
"¸φτασε μÝχρι τη μÞτρα;"
" .... "
"Λοιπüν;"
"Ναι ... "
"Του εßπες üτι πονÜς;"
"Του το Ýλεγα. "¢φησÝ με, πονÜω Ýτσι". Εκεßνος üμως δεν Üκουγε ... Και τον Ýχωνε μÝσα, βαθιÜ ... Κι Ýτρεμε ολüκληρος... Και ψιθýριζε: "Περßμενε, κÜνε λßγη υπομονÞ, ακüμα λßγη ... " Και ξανÜ τον Ýχωνε μÝσα μου, Ýτσι που τα ματια μου γυρßσαν ... "
"Καýλωνες;"
"Ναι ... Και πονοýσα επßσης ... Και ντρεπüμουν ... Αχ, πως ντρεπüμουν... "
"Γιατß;"
"Τα πüδια μου Þταν σηκωμÝνα ... πÜνω στους þμους του ... "
ΔÜγκωσα το σβÝρκο της κι αργÜ Ýβαλα το πÝος μου στο τρεμÜμενο μουνß της, σκýβοντας πÜνω απü τη λεπτÞ της πλÜτη.
"Σε παρατοýσε και πÜλι;"
"Ναι ... Τρεις φορÝς πÞγε και κοßταξε γýρω γýρω τους θÜμνους ... "
"Κι εσý ... Ýνιωθες στον κþλο σου να σε χτυποýν τ' aρχßδια του;"
"Δεν θυμÜμαι ... "
"0 κþλος σου Þταν γυμνüς;"
"Ναι ... γυμνüς ... "
"'Ε ... Ý ... νιωθες ... τα γυμνÜ του ... αρχßδια;" τη ρþτησα με κομμÝνη την ανÜσα, πιÝζοντας κι Üλλο το πÝος μου στη μÞτρα της.
"'Οι ... 'Οι ... Αααα ... "
"Αυτü σημαßνει üτι τα Ýνιωθες;"
"Ναι ... "
"¼ταν ο Βßκτορας σε χρησιμοποιοýσε, τον φιλοýσες;"
"¼χι ... Τον κρατοýσα απü τα χÝρια ... Εκεßνος με φιλοýσε μüνο, üταν Ýσκυβε ... "
"Στα χεßλη;"
"Ναι ... "
"Σου Ýγλειφε τα χεßλη;"
"Ν α ι ... Ν α ι. .. "
"Σου Üρεσε;"
"Ναιαιαι. .. " ψιθýρισε και το μουνß της, εντελþς υγρü, Ýσφιξε κι Üλλο το πÝος μου.
"Πüσες φορÝς ο Βßκτορας σε χρησιμοποßησε;"
"Τρεις ... φορÝς ... συνολικÜ ... "
"¹θελες να σε χρησιμοποιÞσει;"
"Δεν ξÝρω ... Δεν ... ε ... ε ... ξÝρω ... "
"ΠαραδÝξου το ... "
"Το Þθελα ... "
Της το 'χωσα τüσο βαθιÜ, που απÝξω Ýμειναν μüνο τ' αρχßδια μου.
"Ω ... Ω ... Ω! ... " βüγκηξε.
"Τι Ýπαθες;"
"ΠονÜω ... "
"¼ταν σ' εßχε ο Βßκτορας απü κÜτω, δεν πονοýσες;"
"Ν α ι,  ο, ι, ο, ι. "
"ΞÜπλωσε, θÝλω να σε ... χρησιμοποιÞσω ... " Κουνοýσα ρυθμικÜ το πÝος μου, προκαλþντας τον τüσο γνωστü, φιλÞδονο Þχο, ανÜμεσα στα πüδια.
"Πες μου ... ΘÝλεις να σε ξαναχρησιμοποιÞσει ο Βßκτορας;"
"Δεν ... δεν ... ξÝρω ... "
"Πες μου ... ΘÝλεις ... να σου χþσει τη μεγÜλη του ψωλÞ και να γλεßψει τα μουνüχειλÜ σου;"
"ΘÝ ... Ý ... λω", ψÝλλισε, κυριευμÝνη απü τη καýλα.
"ΞÝρεις", της ψιθýρισα, "θÝλω να σε χρησιμοποιÞσει ο Βßκτορας για Üλλη μια φορÜ ... ΘÝλω να τον καλÝσεις σπßτι μας ... να τον καυλþσεις ... "
"Ω ... Ω ... Ω ... " την Üκουσα να βογκÜει απü κÜτω μου, κÜνοντας ταυτüχρονα με τον κþλο της προκλητικÝς κινÞσεις.
"Ας σε χρησιμοποιÞσει Ýτσι üπως σε χρησιμοποιþ εγþ , τþρα... Απü πßσω... Σαν σκýλα..."
"'Οι... Δεν μπορþ ... " οýρλιαξε στριφογυρßζοντας, μπροýμυτα.
"ΘÝλεις; Σαν σκýλα; ΘÝλεις;" ψιθýριζα.
"ΘÝλω ... "
"Πες το: ΘÝλω να με χρησιμοποιÞσει ο Βßκτορας ... σαν σκýλα ... " της ψιθýρισα, νιþθοντας την αναπνοÞ μου να κüβεται και επιταχýνοντας τις κινÞσεις μου.
"¼ι. .. ΘÝλω ... ο Βßτιενκα ... ο Βßτια ... να με ... χρησιμοποιÞσει... σαν σκýλα", εßπε με δυσκολßα, τρÝμοντας ολüκληρη, πνßγοντας στην υγρασßα της το πÝος μου. ΑυτÞ τη φορÜ Ýχυνε πιο πολλÞ þρα· πιο Ýντονα, πιο φιλÞδονα. Εγþ μετÜ βßας κρατÞθηκα να μη χýσω μÝσα στη μÞτρα της. ΜετÜ δυσκολßας Ýβγαλα το πÝος μου απü το μουνÜκι της και την Ýχυσα στον κþλο.



Εκεßνη τη νýχτα συνουσιÜστηκα Üλλη μßα φορÜ με τη Γκαλτσüνκα. Την αυγÞ. Ξýπνησα νιþθοντας μιαν ευχÜριστη στýση του πεους μου, που ακουμποýσε στη ζεστÞ κοιλßτσα της Γκαλτσüνκα. Κοιμüμασταν ο Ýνας απÝναντι στον Üλλο. Οι κοιλιÝς μας ακουμποýσαν η μßα την Üλλη. Μüλις ξýπνησα, Üνοιξα με το πÝος μου τα πüδια της κοιμισμÝνης φßλης μου, τη ξÜπλωσα απαλÜ ανÜσκελα και, σκýβοντας προσεκτικÜ πÜνω της, οδÞγησα το πεος μου στο μουνακι της.
Η Γκαλτσüνκα κοιμüταν ακüμα, αλλÜ το μουνß της Þταν υγρü και τα μεγÜλα μουνüχειλÜ της ελαφρþς πρησμÝνα. Δßχως να κινοýμαι, για μερικÜ λεπτÜ Ýμεινα ξαπλωμÝνος πÜνω της, απολαμβÜνοντας το τρÝμουλο του πÝους μου μÝσα στο κορμß της ... Στη συνÝχεια τον Ýχωσα, ξÜπλωσα
και πÜλι πÜνω, γυρνþντας τη στο πλÜι. ¹θελα να την αφησω να χορτασει ýπνο και συναμα να της προσφÝρω ηδονÞ. Αφοý μεßναμε για λßγα λεπτÜ ξαπλωμÝνοι Ýτσι, αμÝσως κατÜλαβα üτι ο ýπνος εßχε φýγει κι üτι το üργανü μου σηκωνüταν ολοÝνα και πιο πολý.
Τüτε, με μεγÜλες προφυλÜξεις, γýρισα το κορßτσι στο αριστερü πλευρü και, Ýτσι üπως Þμουν απü πßσω της, Üρχισα με μεγÜλη ηδονÞ να χþνω το σκληρü μου πÝος στα κωλομÝρια της ... Εκεßνη κοιμüταν ...
Εßχα σηκþσει το ποδαρÜκι της προς τα εμπρüς, Ýτσι þστε ο τουρλωμÝνος κþλος της να προσφÝρεται στο πÝος μου. ΤραβÞχτηκα λßγο προς τα πßσω, Ýπιασα με το δεξß μου χÝρι το πÝος κι Üρχισα αργÜ να τρßβω το κεφαλÜκι απαλÜ ανÜμεσα στα υγρÜ της μουνüχειλα, πιÝζοντÜς τα ελαφρÜ ... Λßγα λεπτÜ αργüτερα, κατÜ τη διÜρκεια των οποßων τα αρχßδια μου σκλÞρυναν και πρÞστηκαν απü τη καýλα, το κεφαλÜκι του πÝους μου γλßστρησε μÝσα στο μουνÜκι της. ΠÞρα το χÝρι μου απü το πÝος, αγκÜλιασα το κορßτσι απü τη μÝση κι αργÜ, με μικρÜ σπρωξßματα, Üρχισα να βÜζω το πÝος μου στο κορμß της ... Η κουβÝρτα σκÝπαζε μüνο τα πλευρÜ μας. Η πλÜτη της Γκαλτσüνκα Þταν ακÜλυπτη εντελþς.
Δεν Ýπαιρνα το βλÝμμα μου απü τα στρογγυλÜ της κωλομÝρια, ανÜμεσα στα οποßα ξεχþριζε το χοντρü μου πÝος. Δεν σας κρýβω üτι μ' Üρεσε αυτü το θÝαμα, το οποßο επÝτεινε την ηδονÞ. Εκεßνη κοιμüταν ... ¼ταν üμως Üγγιξα με το κεφαλÜκι του πÝους μου τη μÞτρα της, εκεßνη τεντþθηκε ελαφρÜ, στριφογýρισε τη μÝση της, και μ' αυτü τον τρüπο ο κþλος της κüλλησε στη κοιλιÜ μου κι η μÞτρα στο πÝος. Βüγκηξε μες στον ýπνο της. ¸μεινα και πÜλι για λßγα λεπτÜ ακßνητος, απολαμβÜνοντας το φιλÞδονο Üγγιγμα της κεφαλÞς του πÝους μου στη μÞτρα της, üταν ξαφνικÜ Ýνιωσα στο πÝος μου τους βιαστικοýς σπασμοýς που εßχε το μουνÜκι της ... Εκεßνη τεντþθηκε κι Üλλο, κοýνησε ξανÜ τη μÝση της κι Üρχισε να ξυπνÜ παραδομÝνη σε μια κτηνþδη καýλα ...
"ΘÝλεις;" ψιθýρισα.
"ΘÝλω ... "
"ΞÜπλωσε Ýτσι λοιπüν".
"ΕντÜξει".
ΤρÜβηξα το χÝρι μου απü τη μÝση της, τρÜβηξα και λßγο τα πüδια μου, και τüτε μεßναμε να αγγιζüμαστε μüνο με τα ερωτικÜ μας üργανα ... ºσως γι' αυτü οι αισθÞσεις μας βßωσαν τη μεγαλýτερη, μÝχρι τüτε, Ýνταση. Το πÝος μου Þτανε σκληρü σαν κοýτσουρο. Τα μουνüχειλÜ της πρÞστηκαν,
μεγÜλωσαν, τεντþθηκαν κι Üρπαξαν σφιχτÜ το πÝος ... Αφοý τραβÞχτηκα προς τα πßσω, Üρχισα τις κινÞσεις, στριφογυρßζοντας και τεντþνοντας τη μÝση μου, προσπαθþντας παρÜλληλα να μην αγγßζω το κορμß της με κανÝνα Üλλο μÝρος του σþματüς μου εκτüς απü το πÝος.
Το δωμÜτιο αμÝσως γÝμισε με αναßσχυντους Þχους, ιδιαßτερα δυνατοýς κατÜ τη στιγμÞ που το πÝος Ýμπαινε βαθιÜ μÝσα της.
Με το δεξß μου χÝρι σÞκωσα το δεξß της πüδι ψηλÜ, σχεδüν κÜθετα. Οι υγροß κι Ýγκαυλοι Þχοι δυνÜμωναν. Το προσωπÜκι της Þταν κατακüκκινο.
"Ακοýς;"
"Ακοýω ... "
"Καυλþνεις;"
"Καυ ... λþ ... νω ... "
"ΘÝλω να σε πÜρω σαν σκýλα ... ΘÝλεις; ΘÝλεις να γονατßσεις; Κι εγþ απü πßσω. Σαν σκýλα ... " της ψιθýρισα με κομμÝνη την ανÜσα, πιÝζοντας δυνατÜ τη μÞτρα της.
'Ο ι οι, οι, οχ. "
"ΘÝλεις;"
"ΘÝ ... λω ... "
"ΣτÞσου σαν σκýλα".
¸βγαλα απü το τρεμÜμενο κορμß της το πÝος μου και τη βοÞθησα να στηθεß στα τÝσσερα στο κρεβÜτι. ¹, μÜλλον εκεßνη γονÜτισε κι ακοýμπησε τους αγκþνες της στα μαξιλÜρια, κι ο κþλος της τουρλþθηκε, ενþ το υγρü της μουνÜκι ξεπρüβαλλε ανÜμεσα απ' τα πüδια της.
¸σκυψα κι Ýγλειψα τα χεßλη του μουνιοý της. Εκεßνη ξαφνιÜστηκε, κουνÞθηκε λßγο, αλλÜ στÜση δεν Üλλαξε. Με τη γλþσσα μου Üγγιξα τη χοντρÞ και πολý σκληρÞ κλειτορßδα της ... ¸χοντας σκýψει πολý, σε σημεßο που να πονÜ ο λαιμüς μου, Üρπαξα με τα χεßλη μου τη κλειτορßδα της κι Üρχισα με πÜθος να τη γλεßφω ...
"Α ... Α ... Α ... " ¢κουσα την πνιχτÞ φωνÞ της κι, απü τη πßεση των λαγüνων της, κατÜλαβα üτι πλησιÜζει ο οργασμüς της. ΤρÜβηξα τα χεßλη μου απü το μουνÜκι της κι εχωσα το πεος μου γονατιστüς απü πßσω της.
"¹θελες να χýσεις;"
"Ν αιαιαι. .. "
"Περßμενε λßγο ... Εγþ ... δεν θÝλω ... ακüμα ... "
"Δεν μπορþ ... "
"Περßμενε ... Θα σε βαρÝσω ... αν χýσεις ... "
"Δ εν μπορω ... οι ... οι ... "
Κι εγþ ο ßδιος, üμως, Ýνιωθα üτι δεν αντÝχω ... Πßεσα το πεος μου στη μητρα της, περιμενοντας τη κορυφωση του οργασμοý της. Εκεßνη τεντþθηκε ολüκληρη, τα κωλομÝρια της Üνοιξαν κι Üλλο, εντελþς, αποκαλýπτοντας τη πανÝμορφη καστανÞ τρυποýλα της πßσω εισüδου της, ενþ απü κÜτω της Þταν τα μουνüχειλÜ της, που Ýσφιγγαν το πÝος μου σαν δαχτυλßδι… Οι λαγüνες της, ο κþλος της, σαν να με ρουφοýσαν…
Βογκþντας, στριφογυρßζοντας και τεντþνοντας το κορμß της, Ýχυσε, μουσκεýοντας το πÝος μου. ΜετÜ, αποκαμωμÝνη, ξÜπλωσε μπροýμυτα και γÝμισε τα κωλομÝρια της με τα υγρÜ ενüς δυνατοý, καυτοý κýματος…

(τÝλος αποσπÜσματος) Μτφρ: ΔημÞτρης Β. Τριανταφυλλßδης

 

 

Web Design: Granma - Web Hosting: Greek Servers