Πεζά

Ποίηση

Παραμύθια

Θέατρο-Διάλογοι

Δοκίμια

Ο Dali & Εγώ

Διαδικτύου

Εκδοθέντες

Κλασσικά

Λαογραφικά

Διασκέδαση

Πινακοθήκη

Εικαστικά

Λογο-Παίγνια

Σχόλια/Επικοινωνία

Φανταστικό

Ερωτική Λογοτεχνία

Γλυπτική

 
 

Λογο-Παίγνια 

Σενάριο

     Τίτλος: Το Κάστρο Του Ανέμου

   Χρονική Στιγμή: 1850 περίπου μΧ

   Τόπος: Ένα μικρό νησί όπου επάνω του βρίσκεται ένα μεσαιωνικό κάστρο. Λίγοι κάτοικοι λίγα μαγαζάκια στη προβλήτα λίγα σπίτια και κάθε Κυριακή πρωί, έρχεται ένα πλοίο, που φέρνει και παίρνει φεύγωντας το βράδυ. Αγγλία.

   Πρόσωπα: Ρόμπερτ 50 ετών ευγενής πάρα πολύ πλούσιος πληκτικός και τυπικός, Τίνα γύρω στα 35 σύζυγος του καλοκαμωμένη παντρεύτηκε από ανάγκη και τώρα νιώθει εγκλωβισμένη, πιθανόν να 'τρεξε κάτι (δε το ξέρουμε)με τον ιπποκόμο Φράνκυ 38 αθλητικός και παράλληλα κάνει και τον οδηγό στην άμαξα. Τζέημς ο μπάτλερ τυπικότατος κι αυτός κοντά στα 60 με σύζυγο τη μαγείρισσα Τζέννυ σχεδόν συνομίληκη καλοκάγαθη και λιγομίλητη. Ρόζα η οικονόμος μεγαλωμένη στο κάστρο, κοντά στα 45 και πιθανόν κρυφά ερωτευμένη με τον αφεντικό, ανέραστη κι αποστεωμένη,φροντίζει να μη λείπει -και δε λείπει τίποτε- απ' το κάστρο, Τομ ο κηπουρός όχι σημαντικός, κλασσικός τύπος εγγλέζου φτωχού κηπουρού ελαφρά ...πότης. Δυο υπηρέτες ο Τιμ και ο Μπομπ νεαροί άμυαλοι γύρω στα 25, δύο καμαριέρες η Μόνα και η Τζίν, γύρω στα 22, κλασσικές νεαρές επαρχιωτοπούλες ροδομάγουλες και παχουλές με ελευθεριότητα στο φλερτ μα ...όχι και πολύ θαρραλέες τη ...κρίσιμη στιγμή. Τέλος ο Ντέηβιντ αδερφός του Ρόμπερτ, περίπου 45 μπεκιάρης γοητευτικός μα ποδογυράκιας ανεύθυνος και φτάνει στο πύργο ενώ έλειπε καιρό και δεν ήξερε καν τη νύφη του, πιθανώς να κρύβεται η να 'ναι πληγωμένος από κάτι (δε το ξέρουμε).
   Στοιχεία: Αυτός είναι ο καμβάς και όσοι δηλώσουν συμμετοχή στα μέηλς του Στεκιού (βλ. Επικοινωνία) θα πάρουν σειρά κι από κει και πέρα είναι απλά ...συνεχίστε την ιστορία μα ...με αυτές τις προδιαγραφές που έχουν τέθει! Μπορεί να εμπλακεί για λίγο και κάποιος από το χωριό ή το καράβι αλλά αυτό θα ναι για λίγο. Δε θα μπουν άλλοι βασικοί ρόλοι ή να αλλάξουν στοιχεία μεσούσης της ιστορίας! Θα ...ρίξω το πρώτο κείμενο (για αρχή) και μετά ... συνεχίστε την ιστορία...
   Σημ: Όταν ολοκληρωθεί το στόρυ θ'αναρτηθεί στη κατηγορία "Προϊόντα Παιχνιδιών" και θ' ανήκει σ' όλους μας!

 

 

Web Design: Granma - Web Hosting: Greek Servers