Πεζά

Ποίηση-Μύθια

Ο Dali & Εγώ

Θέατρο-Διάλογοι

Δοκίμια

Σχόλια-Αρθρα

Λαογραφικά

Ενδιαφέροντες

Κλασσικά

Αρχαία Ελλ Γραμμ

Διασκέδαση

Πινακοθήκη

Εικαστικά

Παγκ. Θέατρο

Πληρ-Σχολ-Επικοιν.

Φανταστικό

Ερ. Λογοτεχνία

Γλυπτ./Αρχιτ.

Κλασσικά ΙΙ

 
 

Διασκέδαση 

Χατζηαλεξάνδρου Πάτροκλος: Τρεις Διενέξεις Της Σύγχρονης Εύας

Ι. Μου Αρέ... Μα Δε Πρέ... Ωχ Αδερφέ...

     Γουστάρω να πηδιέμαι! Το γουστάρω πολύ! Μπορώ να το κάνω εγκεφαλικώτερα από τον ...άνωθεν μου, μαλάκα που εγώ του επέτρεψα να με καβαλικέψει. Μπορώ να χύνω, ώρες κι ατέλειωτα και να συνεχίζω ακόμα. Μπορώ ύστερα, να κάνω με κέφι και μεράκι, τις δουλίτσες μου κι ένα σωρό πράματα ακόμα! Νε ανανεώνει ξεθεωτικά, με αναζωογονεί. Μπορώ να το κάνω και κτηνώδικα, μπορώ να παίρνω, να δίνω, να πηδώ, να ουρλιάζω, να γελώ, ν' ανεβάζω και να κατακρημνίζω! Μπορώ! Μπορώ να πηδιέμαι με πολλούς, με λίγους, με γνωστούς κι αγνώστους, σε σειρά ή ταυτόχρονα!
     Με τρομάζει και με χειραγωγεί αυτό. Με συνθλίβει! Είναι άραγε σωστά όλα τούτα; Έπειτα, εγώ επιλέγω. Ότι γουστάρω επιλέγω. Ότι κι όποτε γουστάρω. Μπορώ κι εγώ να καβλώνω στο δρόμο, ασχέτως αν το πνίγω. Να αυτό είναι πάλι... Πνίξε-πνίξε, συνήθισα να μη το κάνω. Να μη θέλω να θέλω να το κάνω. Μπορώ κι εγώ να κυνηγώ στο δρόμο θηράματα. Μα γιατί; Γιατί να κάνω εγώ κι αυτό το κόπο; Έπειτα, μου αρκεί να ξέρω πως μπορώ. Ωχ αδερφέ!
     Στο κάτω-κάτω, καλά είμαι και μονάχη μου! Περνάω καλά. Δηλαδή και καλά να μη πέρναγα συνήθισα πια να θέλω να πείθω τον εαυτό μου -και μάλιστα με τρομερή επιτυχία- πως είμαι καλά! Έχει τόσο γούστο να 'χεις κάτι που το θέλουν όλοι οι άντρες. Να κάνουν μάλιστα σα παλαβοί, σαν τους το δείχνω ή το διαγράφω ...εύγλωττα. Έχει τόσο γούστο να 'χω στα χέρια μου την εξουσία της τελικής επιλογής. Μα... Δε ξέρω... Αυτή μου η καταπιεσμένη κάβλα, όταν με πιέζει να σκάσω από το καβούκι μου και ν' αφεθώ, μου δείχνει συχνά λάθος κατευθύνσεις. Αν πάλι είμαι χορτάτη, δε γουστάρω να ...επιλέγω!
     Ουφ! Ωχ αδερφέ, καλά είμαι και μονάχη μου. Είμαι καλά. Πάω ταξίδια, σινεμά, θέατρα, διαβάζω, γράφω -εκεί να δείτε τι γαμήσι πέφτει-, συμμετέχω και σε μια επιτροπή για τη διάσωση του MUNIPPUS GAVILUS PIPABILLIS κι όλα είναι καλά. Είμαι καλά... Είμαι καλά... Είμαι μια χαρά...

ΙΙ. Καλά Ε... Ποια Είμαι; Αλλά Τι Μ' Αυτό; Ας Μην Ήμουν...

     Έχω εξουσία τρομέρη. Έλαβα από τον Πλάστη τον ίδιο, το Σκήπτρο. Ένας φαλλός μεγάλου μεγέθους σε πλήρη στύση και μ' αυτό αγγίζω τον εκάστοτε ευνοούμενό μου. Επιλέγω. Θα δώ τις ...αιτήσεις που έχω στο ...γραμματοκιβώτιό μου και θα απορρίψω το 80%, έτσι ...τσαμπουκά! Τι να καταλάβεις από ένα κείμενο; Ακόμα κι ένα ορθογραφικό λάθος είναι καταδικαστικό. Όχι παίζουμε! Θέλεις κύριε να πηδήξεις μιά σαν κι εμένα; Και τι το πέρασες ε; Παιδική εκδρομή; Χά...! Όχι! Πριν με πηδήξεις, θα πρέπει να πηδηχτείς πρώτα εσύ, χίλιες φορές.
     Από το υπόλοιπο 20% θα κόψω φάτσα και θα κόψω πάλι το 80% αυτών, γιατί δε θα μ' αρέσουν. Κάποιο, έστω μικρό, ελάττωμα θα 'ναι καταδικαστικό. Έλλειψη φωτογένειας, στραβά δόντια, όχι ιδιαίτερα αρρενωπός, λίγο ωμό κρέας, παχουλός, ηλίθιο βλέμμα κι ένα σωρό. Σιγά μη με πηδήξει ελαττωματικός. Πως κύριε θα ...διαιωνίσω το είδος; Έτσι άντε-άντε; Ε όχι και δα!
     Στο υπόλοιπο 20% θα διαβάσω προσεκτικά το ...βιογραφικό τους. Ε κοίτα να δεις... δε γουστάρω μανιαμούνιες! Θέλω άντρα όχι αντίκα για το σαλόνι της ...τουαλέττας μου. Να το λέει η ψυχή του μα να μην είναι φαύλος -καύλος ναι... φαύλος όχι- και να 'χει διαγράψει τη καλοσχηματισμένη πορεία του! Το 80% αυτών, απορρίπτεται ασυζητητί! Χωρισμένος, ηλικιωμένος, πιτσιρικάς, ανέραστος, ποιητής, τραγόπους, ανώμαλος -ανώμαλος είναι εκείνος που οι σεξουαλικές προτιμήσεις του, δε συμβαίνει να συμπίπτουν με τις δικές μου- και πατακτσής ή τρακαδόρος.
     Οι υπόλοιποι θα αποστείλουν εκκαθαριστικό εφορίας, ως αποδεικτικό, οικονομικής επιφάνειας. Περιουσιακά στοίχεια, επιθυμητά. Ακίνητα, σπίτια, αυτοκίνητα, κινητά, επάγγελμα και καταθέσεις. Σιγά κύριε μη πηδήξεις και τζάμπα, τέτοιο γλυκό μουνάκι! Δε το 'χω για τα σκουπίδια! Κόβω λοιπόν κι από 'δω το ...προσφιλές μου 80% και προχωρώ. Φυσικά! Μα, πολυκατοικία στα Καμίνια; Αν είναι δυνατόν να θέλεις να γαμήσεις με τέτοιο ...προσόν! Έχεις μικρό αυτοκίνητο; Αγροτικό; Εύγε! Πάρε το κι άντε αλλού να στρώσεις κουρελού. Δεν είμαι παραδόπιστη, αλλά πολύ θα το γουστάριζα αν μια στα τόσα, ο άντρας που με πηδάει, να μου αγοράσει μια βίλλα, επ' ονόματί μου, κατά τη πρώτη μας επέτειο που του 'χυσα στο στόμα του! Δε λέω πως το θέλω απαραίτητα! Όχι! απλά με ...ανακουφίζει -μη πω καβλώνει- η ιδέα, πως δυνητικά, θα μπορούσα να το 'χω! Α και δεν έχω τίποτε με τα μικρά αυτοκίνητα. Τουναντίον! Είναι ότι πρέπει για τη πόλη μας... Σαν δεύτερο, εννοείται!
     Φτάσαμε στο προνομιούχο 20% που έχει μείνει. Από αυτούς θα πάρω μια συνέντευξη. Θέλω να δω ρε παιδάκι μου, αν υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Αν μου κάνει "κλικ", πως το λένε; Αν ξέρει να σταθεί δίπλα μου. Να με κυκλοφορήσει κι οι γειτόνισσες να σκάσουν από τη ζήλεια και τη κάβλα τους! Να με κοιτάζει και να μου κόβονται τα ήπατα! Να μου μιλάει έξυπνα, όμορφα, τρυφέρα κι -αν παραστεί ανάγκη- άγρια! Να με τουμπάρει! Να με άγει! Σιγά που θα σκύψω εγώ στα τέσσερα, το κόλο μου, σε κάποιον που δε θα ξέρει που πάνε τα ...τέσσερα -μάλλον τα ...τρία- και τι να κάνει! Είναι δυνατόν, πέστε μου; Από αυτούς, θα κοπεί το 80% σάβουαρ! Δε θα 'ναι ποιητής; Έξυπνος; Τρυφερός; "Μάτσο"; Ματσό; Δε μου κάνει κλικ, μπαμ και πλιτς; Δε ξέρει ν' απαντά, όταν θα τον στριμώχνω; Αν σταυρώσω τα καλλίγραμμα πόδια μου, εκείνος τι θα κάνει; Θα κοιτά αμήχανα, αδιάφορα, ηλίθια ή πεινασμένα; Όχι κύριε! Κόβεσαι! Κρίμα γιατί μ' έκανες να σε φέρω μέχρι εδώ κι έχασα χρόνο τζάμπα.
     Ε ρε τι όμορφα που 'ναι να 'χεις το Σκήπτρο! Εξουσία μιλάμε! Να το παίζεις και γύρω σου να γίνεται πανζουρλισμός και της κακομοίρας! Επιτέλους, φτάσαμε στα τελικά! Χμμμ... Εδώ σε θέλω! Τελικά κι αυτά τα ζώα οι άντρες, έχουνε δίκιο και σ' ένα πράμα, με το ποδόσφαιρο! Στην ισοπαλία, θα χτυπάνε από πέντε πέναλτις! 'Αρα τι μας λέει ο ...ποιητής; Θα κάτσω να με ..."πηδήξουνε" οι επιτυχόντες όλοι, από πέντε φορές και στο τέλος θα επιλέξω τον Έναν! Τον Σωστό!!! Ε ναι... μη ξεχνάμε πως είμαστε μονογαμικά όντα! Ένας θα πάρει το Κύπελλό μου! Πολυδιάστατα ναι μα μονογαμικά όντα!
     Πωπω! Τόση ώρα που μιλώ και δεν είχα προσέξει τον πηδηχταρά, τον παίδαρο, τον ..."αλήτη" απέναντι! Αμάν μου κάνει νοήματα! Πολύ λέρα μου φαίνεται! Θέλει να με πηδήξει! Για ποιά με περνάει; Για κάτσε ρε φίλε, ποιός νομίζεις ότι είσαι; Επειδή δηλαδή, είσαι ...κάπως; Τι παναπεί αυτό; Πωπω έπαρση! Θα πάω ρε! Θα πάω, όχι για τίποτε άλλο μα... να γελάσουμε και θα τον κάνω χάλια! Έπειτα αυτός μοιάζει απροστάτευτος κι ευάλωτος, γι' αυτό βγάζει τέτοιο κακό εαυτό! Θύμα περιστάσεων! Ίσως μάλιστα να 'ναι παιδί χωρισμένων γονιών ή ορφανό! Θα του μάθω εγώ! Όταν τελειώσω μαζί του, δε θα ξέρει τι τον πάτησε και που είναι το μπρος και που το πίσω του!
     Μμμμμ η διαδικάσια επιλογής, διακόπτεται λόγω...υγρού αγωνιστικού χώρου κι αναβάλλεται μέχρις ...στεγνώξεως! Θα επανέλθω!
     Είναι βίαιος; Μπα... στο βάθος έχει καλή καρδιά -με γαμεί και ξεχνώ τ' όνομά μου- κι ας του αρέσει λιγάκι το πιοτό κι ο τζόγος. Ε θα τον στρώσω εγώ σιγά-σιγά. 'Αλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος! Δε ξέρει να μιλά και ξέρει ν' ακούει μόνο το καβλί του, -εδώ που τα λέμε στο τελευταίο δεν έχω παράπονο- μα είδαμε κι αυτούς που ξέρουν να μιλάνε! Αχ το κόσμο τούτο, τον έχουνε χαλάσει οι σκεπτικιστές κι οι ευφραδείς! Δεν είν' ιδιαίτερα έξυπνος; Ε είναι όμως τρισχαριτώμενος και σε μερικά θέματα είν' ατσίδα! Έπειτα μη ξεχνάμε πως είναι από φτωχή -πλην τίμια- οικογένεια! Που καιρός και χρήμα να σπουδάσει; Καλά αυτός αν ήταν από καλή οικογένεια, θα χε ξεσκίσει τις επιστήμες! Δεν είχε ευκαιρίες σα παιδί χωρισμένων γονιών, με κακή παιδική ηλικία! Θέλει στοργή και γυναικεία φροντίδα, να λάμψει. Είναι άνεργος και δεν έχει μία; Χμμμ ... Τα χρήματα δε κάνουν τον γαμ... εεεε τον άνθρωπο, ήθελα να πω. Έπειτα όπως ξέρετε, εγώ είμαι υπεράνω. Έχω εγώ και για τους δυό μας κι όταν πιάσει εκείνη τη καλή που περιμένει, είπε πως θα με κάνει βασίλισσα! Μωρέ ...-μεταξύ μας- ας με γαμεί έτσι  και θα 'μαι παντοτινά δικιά του! 'Ασε που χορτάσαμε με τους ...κυρίους τέλειους! Τους μαλάκες! Όλοι οι άντρες -εκτός του παληκαριού μου- είναι μαλάκες! Μπλα-μπλα-μπλα! Θεός φυλάξοι!
     Ωραίο πράμα το Σκήπτρο! Ναι... να μπορείς και καμμιά φορά να μην ...επιλέγεις. Ν' αφήνεσαι στη δίνη του πάθους. Σιγά μη τα κάνουμε πια όλα με το διαβήτη! Τώρα βέβαια, πολύ το γουστάρω να 'χω γύρω μου αρσενικά ζωάκια να με τριγυρνάνε. Δε θα απογοητεύσω και τα ...πέναλτις! Όχι! Δε κλείνω πόρτες εγώ! Θα τους κρατώ σταντ-μπάϊ μέχρι νεωτέρας, γιατί, άνθρωποι είμαστε! Και μάλιστα αδύναμα όντα με ...αδυναμίες! Έχουμε το Σκήπτρο μα ...δεν έχουμε και τίποτε άλλο!
     Είπα σκήπτρο και ..θυμήθηκα... άραγε επέλεξα καλά ή μηπως να το 'ψαχνα λιγάκι ακόμα; Αν αυτό το ζώον μπορεί να μου αλλάζει τα ...φώτα, ένας λιγάκι καλύτερος, τι θα κατάφερνε να μου κάνει;
-"Καλέ μου σήμερα έχω πονοκέφαλο"!
-"Που μπεκρούλιαζες πάλι ρε";
-"Σε σιχαίνομαι που βρίζεις έτσι";
-"Ή εμένα ή τη τράπουλα"!
-"Ναι, δείρε με να δείξεις το αντριλίκι σου"!
-"Ωχ. Μανάρι μου, μαλακιούλες έλεγα. Τα πίστεψες ρε κουτό; Έλα 'Αντρα κι Αφέντη μου. Έλα να με κάνεις αγκαλίτσες! Έστω άσε με μόνο να σε κοιτάζω! Δε θα ζητήσω τίποτε άλλο από σένα, μόνο να 'μαι δίπλα σου"! Χμμμ ...καλά θα κάνω να ρίξω κι άλλη προκήρυξη ενδιαφέροντος, για κάλυψη κενής θέσης στο μουνάκι μου! Ε τώρα θα κατεβάσω λιγάκι τον πήχυ, γιατί πούρεψα λιγάκι. Μα ...όχι και πολύ!-"Έλα Κύριε κι Αφέντη μου, κάνε με λιγάκι αγκαλίτσα! Πιάσε μου τη σοκολάτα, τουλάχιστον"! Εσείς με τα πέναλτις, δε με λυπάστε; Δε μ' αγαπάτε λιγουλάκι;
     Ε λοιπόν ξέρετε τι κατάλαβα; ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ!

ΙΙΙ. Εγώ & Το Ρομπότ...

     Μη κοιτάς που φοράω στρινγκ. Το κάνω για να μη φαίνεται πως φοράω εσώρρουχο. Εμ τι νόμισες; Δε ξέρω λες, πως αν σου γυρίσω τη ράχη, με κοιτάς στο κόλο; Δε βλέπω το βλέμμα σου, μα το νιώθω να μ' αγγίζει! Αναρωτιέσαι αν φοράω ή όχι. Αναζητάς εναγωνίως τις άκρες του κι άμα τις βρεις, ξεφυσάς ανακουφισμένος. "Όριστε" λες, "φοράει κυλόττα η παλιοπουτάνα! 'Αραγε τι χρώμα να 'ναι"; Ρε παλιοπρόστυχε κολασμένε ερίφη κι αυτή σου την απορία στην έλυσα. Φόρεσα και σκούρο εσώρρουχο με λευκό παντελόνι. Τι άλλο θέλεις πια, αναρωτιέμαι! Όλο στο πήδημα ο νους σου! Αμάν πια! Τώρα όμως σ' έκανα να χάσεις αβγά και καλάθια. Κοιτάς το κόλο μου και δε ξέρεις αν φορώ κυλόττα ή όχι! Μα και πάλι είσαι αχάριστος! Λες: "Παλιοπουτανάκι, δε φορας τίποτε ε; Τα θέλει ο κολαράκος σου"! Χα! Γουστάρω!
     Φοράω μαλάκα! Τράβα να το παίξεις! Κοίτα τα κολομέρια μου και τράβα! Αφού δεν είσαι άξιος να με γαμήσεις, κάτσε και κοίτα! Ζώον! Όχι αν είσαι μάγκας, μάντεψε και τι κρύβω κάτω από το βρακάκι μου! Είπες "μουνάκι"; Συγχαρητήρια! Η ευφυία σου επισκιάζει τα πάντα κι εγγίζει το θεϊκό χάρισμα! 'Αντε για να σε μπερδέψω θα ρίξω τη ζακέττα μου γύρω από τη μέση. Να στο φέρω ...μαλακά. Μα εσύ που; Βλάκα! Φάε τώρα το κόλο μου στη μάπα κι άντε να παίξεις το πουλί σου! Όχι που θα δεις τις ...ραφές μου! Τις ραφές μου θα τις δει το παληκάρι μου μόνο! Εκείνο που θα με ...παίρνει και θα με κάνει δική του! Όχι εσύ, πεινάλα! Για σένα όμως φροντίζω και να το ξέρεις! Για να 'χεις κάτι να κάνεις, αν πας σπίτι.
     Είναι της μόδας και μου αρέσει κι ας μου μπαίνει στο κόλο και με ερεθίζει. Όλα κι όλα, είναι θέμα γούστου! Φοράω το παντελόνι μου και πέφτει στα κολομέρια μου, υπέροχα. 'Ασε που με καβλώνει όσο σκέφτομαι πως με κοιτάς κι αναστατώνεσαι. Όχι δε θα με γαμήσεις, γιατί δε θα περάσεις τις εξετάσεις. Απλά κοίταζε. Έπειτα, εγώ το φορώ για μένα κι όχι για τους άλλους!
     Δε ξέρεις τι θέλω εγώ! Εγώ θέλω έναν άντρα, την ώρα που καβλώνω και να 'ναι πηδηχταράς. Αν θελήσω κάτι, να 'ναι γενναιόδωρος! Αν θέλω να κάνω αταξίες, να 'ναι στιβαρός και να με βάζει στη θέση μου! Αν θέλω πνεύμα, να 'ναι έξυπνος. Αν θέλω τρυφεράδα, να 'ναι ποιητής και γλυκός. Αν θέλω ...περίεργα, να 'ναι βιτσιόζος και τραχύς. Αν θέλω πατέρα, αδερφό, φίλο, γιόκα, να 'ναι απ' ολα την ανάλογη στιγμή. Ένας MULTI-MAN! Όλα σ' ένα κι ένα σ' όλα! Α μη το ξεχάσω... Αν θέλω να κοιτάξω και τριγύρω να δω τι παίζει, να μου δίνει χώρο. Ε τι; Να μη ρίχνω καμμιά ματιά τι κυκλοφορεί στη πιάτσα, μπας και πάρει το μάτι μου κάτι καλύτερο; Αν θέλω να 'μαι μόνη, να φεύγει σιωπηλά. Αν θέλω να πηδηχτώ και δεν έχω κάβλες, έχει μόνο δυό επιλογές: Είτε να με κάνει να 'χω, είτε να μ' αφήνει στην ησυχία μου! Αν θέλω κάτι, να το 'χω πριν καν το πω. Να με καταλαβαίνει χωρίς να μιλώ, να με καθηλώνει, να με ξεκολώνει, να με ξεκουράζει, ν' απασχολεί το μυαλό και τη σκέψη μου. Αν πάλι θέλω κανά πηδηματάκι έξωθεν, έτσι για να 'δω αν είμαι ακόμα ποθητή, να με αφήνει, να μη ζηλεύει και να μη γκρινιάζει, γιατί ξενερώνω! Το περιστέρι, αν το αφήσεις να φύγει κι επιστρέψει, παναπεί πως σ' αγαπάει. Αν όχι, τότε καλύτερα που 'φυγε γιατί θα σε πλήγωνε! Να πας να βρεις άλλο!
     Θέλω να με τυλίγει, να μου γαμεί το μυαλό κι ότι έχω και δεν έχω και ν' αποσύρεται όταν πρέπει. Να 'ναι τολμηρός ή και ντροπαλός. Να θέλει μόνο μένα, όταν όλες οι άλλες τον ποθούν. Α... και να 'χει και κανά πούτσο της προκοπής. Πάντως δε ζητώ πολλά, σε σχέση με τα όσα προσφέρω! Τι; Αυτό που κρύβει το στρινγκ! Ε πόσο πια να στο δείξω; Υπομονή! Έτσι όπως πάμε, με βλέπω να το καταργώ κι αυτό μιας κι είσαι τόσο μαλάκας! Εδώ σου 'βγαλα τα βυζιά μου έξω κι εσύ μυαλό δεν έβαλες! Ρομποτάκι του πούτσου σου είσαι! Τι θέλεις; Φούστα; Όχι ρε, φοράω παντελόνια, γιατί με βολέυουνε -και βλέπεις και το στρινγκ κι όλας-. Θέλεις μακριά μαλλιά; Όχι γιατί μ' ενοχλούνε και να σου πω; Χέστηκα τι θέλεις! Εδώ μετράει τι θέλω εγώ. Συμβαίνει να 'μαι κι εγώ εδώ βλέπεις! Όχι το λέω για τη περίπτωση που δε με πρόσεξες! Είμαι κι εγώ άνθρωπος! Και τι ζήτησα δηλαδή; Σχεδόν τίποτε!
     Αν δε με προσέχεις, θα σου κάνω κι ένα στρηπτιζ σοου με το μουνάκι μου στη μούρη σου, για να δεις τι χάνεις, στόκο! Ε στόκο! Ρομπότ! Αχ να 'χες και κουμπάκια για το κάθε τι, θα 'χες ...ελπίδες! Αλήτη! Ξεδιάντροπε!
     Ήθελα και να 'ξερα, τι γίνανε οι άντρες; Σε λίγο, θα περπατώ στα τέσσερα κι ολόγυμνη, μουσκεμένη μέχρι το ...κόκαλο κι αυτοί ακόμα θ' αναρωτιόνται αν πρέπει να μου δώσουν λουλούδια ή να μου βάλουν κολοδάχτυλο! Ηλίθιοι! Θέλετε και να γαμήσετε κι όλας! Σιχτίρια!!!

                                               Επίλογος

     Αυτά τα νεύρα δε θα μου βγούνε σε καλό! Θα με πούνε αγάμητη, ξενέρωτη, παράξενη κι ένα σωρό. Πνίγομαι! Θέλω αέρα! Θέλω κομμωτήριο και μαγαζιά! Ρε γαμώτο, θα πάω με γυναίκα μου φαίνεται! Εμείς καταλαβαινόμαστε καλύτερα, μεταξύ μας! Ξέρουμε τι, πως και πότε θέλουμε, ότι θέλουμε! Κι αυτοί οι μαλάκες θα μας κοιτάνε και θα τον παίζουνε! Σιχτίρια!!!

-"Κυρία μου, είστε πολύ ενδιαφέρουσα"!
-"Α γαμήσου εσύ κι ο πούτσος σου, φαλλοκρατικό αναίσθητο γουρούνι"!
 -"..."

"Οιαδήποτε ομοιότης,
 εντελώς συμπτωματική.
                         Ιούνιος 2004
  Απλώς ένα αστείο"...

 

 

 

Web Design: Granma - Web Hosting: Greek Servers