-

Dali &

-


-
.

--.


.

./.


 
 

Dali &  

. E O DALI: ... ( '')


            Ζευγρι Σε Γυμν Τοπο Με Δεσπζουσα Σκι Επερχμενου Πινου

     (Δυο -περπου- αποστεωμνα κτισχνα ανδρεκελα/ανθρωποειδ σε μιαν ρημο και πνω τους σχεδν, η σκι ενς πινο. Η μουσικ στο υπβαθρο. Λεπει! Η σκι ενς αντικειμνου που 'ναι τσο παρλογο να υπρχε εκε -στο τοπο- μα τσο λογικ να συμμετεχε -στον εναγκαλισμ- και τελικ μνει σκι, χωρς να σκιζει πλρως το παρταιρο/αγκαλιασμνο ζεγος. ρχεται; Φεγει; Πολλαπλ εικνα προφλ με αφτ και κροντρι, η υποψα σαξφωνου με κοχλι. Ο ντρας/πτρα κι η γυνακα/σρκα, διοι ρημος. Ερωτηματικ! ταν αρκετ!)
........................................................................................................................
     Υ.Γ. θελα να βλω το πνακα "Εικνα Σοδομισμνου Πινο" μα τελικ πρυτνευσε νας ψιμος πουριτανισμς, χι τσο για το σεμνο, σο απ σβας προς τη μουσικ. Τοτος 'δω τελικ, αρμζει -κατ τη γνμη μου- περισστερο, σ' ,τι θλω να πω μα και στο στρυ μου!)
.........................................................................................................................

            Εντς Πωλονται Τα ...Πντα (Χρος 'Φραγς')

     Ο Μποκερ πληττε θανσιμα, εδ και κμποσο διστημα, χωρς να βρσκει τρπο ν' αλλξει τη κατσταση. Η συστηματοποιημνη, αυτοματοποιημνη εποχ, η μουσικ που 'μοιαζε να αυτοεπαναλαμβνεται σα κολλημνος δσκος, οι συνθετικς τροφς που 'μοιζαν χρτινες, πστευε, πως σαν παργοντες που εχαν συντελσει σ' αυτ. λα φνταζαν χρωμα κι ο 25ος αινας πρπει να 'ταν ο πιο πληκτικς λων των εποχν. Υπερβολ! Ο Μποκερ δεν εχε ζσει σ' λλον αινα, για να το γνωρζει μα τσι νιωθε. Σκφτηκε τη περπτωση, λοι οι λλοι να 'ταν πληκτικτεροι και τοτος 'δω να 'ταν ο συναρπαστικτερος λων. Ε ρε τι τχη! Τρμαξε... στερα χαμογλασε τονα σ' αυτ τη σκψη.
     Τελικ σως αξζει το κπο να επισκεφτε το καινοργιο μαγαζ στη γωνι. λοι το αφριζαν στα φανερ, σα καταγγιο, μα λοι τους πγαιναν κρυφ. Πως θα 'ξεραν λλωστε τις πληροφορες εκενες με τις οποες στηναν τους ...αφορισμος. Τσουχτερς τιμς μα μεγλες υποσχσεις! Υποσχσεις για μορφες εμπειρες και ρση της ανας, εγγυημνα! Εχε δει, λλους να βγανουν με ικανοποιημνη κφραση κι λλοι απογοητευμνοι. Το δχως λλο, αριο, μετ τη δουλει, θα περνοσε να ρξει μι ματι. Το πολ-πολ, να 'χανε το χρνο του.
...
     Η Μιρα νιωθε δυστυχς. θελε να κνει παιδ. Καννα πρβλημα, αν εξαιρσει κανες, πως το 'θελε με το παλι, επδυνο τρπο, αφο το συλλβει φυσικ με τη παλι μθοδο. θελε να το κουβαλσει μσα στα σπλχνα της, να το νισει να σαλεει και να μεγαλνει. Εχε δει ντοκυμαντρ με φριχτ πρματα και στο τλος κλειναν πντα με τη φρση: "Προτιμστε τον ανδυνο, ακνδυνο κι υγιειν τρπο: ΝΟPREG+" κι αμσως μετ, δειχναν τα εξασια, αποστειρωμνα εργαστρια με τους τικτοσωλνες, της κρατικς εταιρεας.
     Εχε μλις περσει τα τριανταπντε κι ακμα δεν εχε αποφασσει να χρησιμοποισει τη NOPREG+. Δεν φταιγε που 'θελε να σωρ τυπικτητες, γραφειοκρατα, υγιειονομικς εξετσεις, μα πνω απ' λα θελε κι να σντροφο. Μικρ πρβλημα συνθως, γιατ ο Κεντρικς Computer θα 'βρισκε κποιους, αρκετ ταιριαστος με κενη, μα δεν εχε πειστε στα μηχανματα. Δε διαλαλοσε κτι ττοιο, γιατ σ' σες φλες το ανφερε τη κοιτοσαν πολ παρξενα. πειτα, τη στρμωχνε ανυπφορα το γεγονς, πως πρεπε να μενει με το "πατρα" τουλχιστον δδεκα χρνια -συνθως απαιτονταν δεκαπντε- μχρι να μεγαλσει το μικρ. Δεν νιωθε νετα να συζε μ' να ξνο...
     θελε να νισει κτι πιο βαθ, να πονσει, να λειτοργησει, παρλο που δε καταλβαινε τι ταν αυτς οι σκψεις. Εχε τη πεποθηση, επσης, πως αυτ τα ντοκυμαντρ, κρυβαν κποιες αλθειες και μεγιστοποιοσαν τεχνηντως μερικς λλες, για σκοπ! Σε λα μα λα, η "μητρα" -τι μορφη λξη αλθεια δειχνε μεν να υποφρει, αλλ εκενη εχε προσξει τη λμψη στο βλμμα και στο πρσωπ της. μοιαζε μλιστα με την κφραση, εκενων που βγαιναν ικανοποιημνοι απ το νο μαγαζ στο λλο τετργωνο. Η κρατικ μηχαν, εχε καταφερθε εναντον του, χαρακτηρζοντας το ως καταγγιο, χωρς μως να στοιχειοθετε αδκημα, τσι στε να το κλεσει. "Το αφνουμε στη καλ κι υγι σας κρση συμπολτες του κσμου" εχε τονσει ο υπεθυνος.
     Μερικο γνωστο της εχανε περσει μορφα εκε! Ββαια δε κατφερε να τους πρει κουβντα, αλλ η κφρασ τους ταν ... ε να! σαν αυτν των μητρων που ...πονοσαν. Κτι μσα της εχε ξυπνσει, χωρς να ξρει να του δσει νομα! Ε λοιπν αριο κατ το βραδκι, πολ προσεχτικ μη τη δει καννα μτι, θα περσει αυτ το πολλ υποσχμενο κατφλι... αριο ... το δχως λλο... Η σκψη αυτ την ηρμησε και τη πρε ο πνος, βλποντας νειρα με μωρ που κλανε και που τα παιρνε με λαχτρα στην αγκαλι της...
...
     Ο Μποκερ ξπνησε κεφτος! Τι ευχριστη αλλαγ! Στο γραφεο, δεν βλεπε την ρα να σχολσει, κοιτζοντας συνεχς το ρολ του, απ κρυστλλους περγκονου, τελευταο του ακριβ απκτημα -μα δεν διωξε τη πλξη παρ μνο λγα λεπτ- και καμρι του. ταν δειξε πντε το απγευμα, πετχτηκε σαν ελατριο και βγκε στο δρμο. Ουφ! τι βαρετ δουλει! λεγχος οικονομικν στοιχεων για τη κρατικ παραγωγ συνθετικν τροφν, με βση τη να ουσα *PROFEED-. Δηλαδ τι να; Η δια χημικ σσταση με τη παλι, απλ μι-δυ χημικς αλυσδες παραπνω/παρακτω, στο πολυδαδαλο μρι της και πραν απ μι μικρ αλλαγ σε ρωμα και γεση, τποτε λλο δεν εχε να επιδεξει. Σε τακτ διαστματα, η κρατικ μηχαν, λλαζε ελαφρ τη μοριακ δομ των τροφν, για να μη βαριται ο κοσμκης!
     Ντο το μαγαζ: 
                   _______________________________                 
                   |                                                            |
                   |              "NEWTIMES"                      |
                   |                                                            |
                   | εντος μπορειτε να βρειτε τα παντα    |
                   |     και το εννοουμε                             |
                   |                                    περαστε -->     | 
                   |______________________________|


     ...λεγε η τερστια φωτειν επιγραφ! Κοταξε γρω του διακριτικ. Κσμος, πλθος αδιφορο και βιαστικ. 'Ανοιξε τη πρτα και μπκε αποφασιστικ και βιαστικ. Τον ξφνιασε νας οξς χος, σα σφριγμα κι αμσως νας υπλληλος, βγαλμνος θαρρες απ το πουθεν, τον πλησασε χαμογελντας εγκρδια:
-"Εναι η τηλεειδοποηση που μας λει πως μπκε πελτης κριε. Τρομζει τους καινοργιους μα μη δνετε σημασα. Περστε... Πως θα μποροσα να σας εξυπηρετσω"; τον ρτησε γλυκ κι ευγενικ ο υπλληλος. Ο Μποκερ μρφασε κι νιωσε να του βγανει, εντελς ασυνασθητα, απρσμενα ειλικρινστατη η απντηση:
-"Πλττω αφνταστα, τρα τελευταα"... σπασε απτομα. Ο λλος μεινε σκεφτικς μα χωρς να δεξει κπληξη ανησυχα. Σε λγο, χοντας ανακτσει το χαμγελ του -πλαττερο μλιστα απ πριν- τον βαλε να καθσει σε μι πολυθρνα, απναντι σ' να γραφεο. Περεργη πολυθρνα μως... μ' να σωρ καλδια, βσματα κι απναντι μα πλγια, που να μη βλπει ο διος, μι μικρ οθνη.
-"Σε λιγκι θα 'ρθει ο κριος Μπρκερ, γιατ εκενος αναλαμβνει τις ενδιαφρουσες και κπως δσκολες καταστσεις, πως η δικ σας. Πιστψτε με μως, αξζει το κπο η αναμον, γιατ σγουρα θα 'χει να προτενει λσεις στο πρβλημ σας"! επε κι εξαφανστηκε στη στιγμ. Πριν προλβει καν να σκεφτε τι και πως, εμφανστηκε νας ξερακιανς. λιγκι καμπορης μεσλικας, φορντας την δια αμφεση με τον προηγομενο, αλλ εκενος εχε κι μι πεντλφα σχεδιασμνη πνω στο τσεπκι του πανωφοριο του.
-"Καλησπρα σας κριε. Πως μπορ να βοηθσω; Μου επαν πως πλττετε..."
-"Μλιστα... καλ σας επαν... μα ...σως... δε ξρω ...σως δεν πρεπε να περσω..." επε κι κανε να σηκωθε! Ο λλος νευσε καθησυχαστικ:
-"Βρσκεστε στο σωστ μρος κριε. Μνο που για να συνεργαστομε και να βοηθσουμε σ' τι θλετε, θα θλαμε κι εμες με τη σειρ μας, να και μνο πργμα που δε το διαπραγματευμαστε κι ωστσο εναι ολτελα απλ: Απλυτη εχεμθεια! Φυσικ το διο θα ισχσει κι απ τη πλευρ μας".
-"Πολ ευχαρστως! σο γι' αυτ εμαστε εκ των προτρων σμφωνοι, αλλ..."
-"Αν χετε τη παραμικρ αντρρηση, μπορετε να φγετε αν θλετε, τρα. Αν χι, ττε συνεχζουμε και λνουμε το πρβλημ σας".
     Ο Μποκερ σκωσε τους μους κι μεινε. Ο Μπρκερ χαμογλασε ευχριστα και καθησυχαστικ, διαβεβαινοντς τον πως στο πρτο στδιο, δε θα υπρχε καμι απολτως οικονομικ επιβρυνση. Θα χρειαζταν να σχηματσει το "προφλ" του και για τοτο, του κανε πολλς ερωτσεις, ξεκινντας απ ...αθες και προς το τλος φτασε και σε πολ προσωπικ εππεδο. Στο τλος, χαμογελντας συνομωτικ, ανακεφαλαωσε:
-"Κριε Μποκερ, πλησιζετε τα σαρανταπντε, ζετε μνος κι εργζεστε στο οικονομικ τμμα ερευνν της "PRO". Επσης δεν επιθυμετε πλον αυτ τη τυποποιημνη κατσταση γιατ βαριστε θανσιμα κι αναζηττε τρπο τρπους ττοιους στε, αυτ η κατσταση ν' αλλξει προς το καλτερο! Τα επα καλ";
-"Πολ καλ, μα τι κνουμε λοιπν; Ανατος λτε"; επε κπως παιχνιδιρικα, γιατ νιωσε να γεμζει προσδοκα, απ το ρεμο και σγουρο βλμμα του πωλητ.
-"Τποτε που να 'ναι ανατο, αρκε να το θλουμε πραγματικ! Λοιπν απ σεξ πως πτε; Συγγνμη που ρωτ τσι απτομα, μα χω κτι στο μυαλ μου..."
-"Ω, μα δε μου λεπει αυτ. σα-σα! Μλλον ψχνετε σε λθος μερι".
-"Χμμμ... Ττε μλλον σας λεπει ο ρως"!
-"ρως; ρως επατε; Μα δε θεωρεται πια ξεπερασμνο παρακμιακ συνασθημα, εδ και πρα πολλ χρνια";
-"Ναι δε λω... μπορε ν' αποτγχανε, ωστσο (κι εδ χαμλωσε τη φων του συνομωτικ και του 'κλεισε το μτι) μχρι να αποτχει, χρωμτιζε τις ζως των ανθρπων. Προσδοκα πτσης, προσμον, αγωνα, ζλεια, πνος κι εν τλει ...δρση να σωρ. Λοιπν για να διαπιστσουμε αν χω πσει μσα, προτενω μι δωρεν virtual επδειξη, σε λγες μλις μρες. Τρα μπορετε να πηγανετε κι πως επαμε: Εχεμθεια! Ορστε κι η κρτα μου, για τι τυχν προκψει".
-"Μενετε συχος κριε Μπρκερ. Καληνχτα σας".
-"Καληνχτα και μη σκτε πλον" του αντιγρισε χαρωπ ο λλος.
     Βγκε και βλποντας το ρολ του, εδε πως εχε περσει περπου μι ρα, απ ττε που πρασε μσα. νιωθε απογοητευμνος γιατ βιαζταν να δει αλλαγς κι ταν τρομερ περεργος για το τι θα γνει...
...
     Η Μιρα σχλασε στις πντε. Εργαζταν στο χημικ τμμα ερευνν της "PRO" κι χι σε ψηλ σκαλ. Τελευταα μελετοσαν τη προσθκη, μιας νας βλαστοειδος αλυσδας, στο δη ογκδες μριο της συνθετικς τροφς τους. Αυτ θα προσθετε και καλ, συναρπαστικ ρωμα μλου, με συμμετοχ στη βελτωση της γεσης. Οι στατιστικς που γνονταν κατ καιρος, δειχναν πως ο κσμος εχε βαρεθε πια τη τροφ αυτ. Μι λλη διερευνητικ στατιστικ εχε δεξει πως υπρχε, με ισχν πλειοψηφα, μια υπαρκτ προτμηση, στη γεση του μλου. Το φροτο αυτ, εδ και καιρ, δε το καλλιεργοσαν γιατ μποροσαν να το αναπαργουν συνθετικ στα εργαστρια γιατ ερχταν πιο φτην κι υγιειν.
     Βγκε σχεδν τρχοντας και γρισε σπτι. Καθαρστηκε κι λλαξε στολ, φορντας μιν εντελς απρσωπη, που την εχε μλιστα για ανακκλωση. Της φνηκε πως ο χρνος κυλοσε ...ακνητα, μχρι να βραδυσει. Τελικ μπκε στο μαγαζ κατ τις οχτ. Βγκε μισ ρα αργτερα, δεχνοντας απογοητευμνη και περεργη.
     Εχε εκμυστηρευτε, σε κποιο κριο Μπρκερ, πως θελε να γεννσει να παιδκι κι λα τα υπλοιπα που της περνοσαν απ το νου, το τελευταο καιρ. Εκενος δειξε να σκφτεται λιγκι κι πειτα της μλησε για τον ρωτα. Της εξγησε, πως χρειαζταν να ταρι για να κνουν και να μεγαλσουν το παιδ. Φυσικ να θλει κι εκενος ν' αναλβει λη αυτ τη ταλαιπωρα, που απαιτοσε η δεια για τεκνοποηση. 'Αρα θα 'πρεπε να νιθουν καλ μεταξ τους και για να μπορον να δρουν σεξουαλικ. Την διωξε μαλακ και πολλ υποσχμενος, προτενοντς της μι virtual επδειξη, σε λγες μρες. Της δωσε τη κρτα του κι αφο της υπενθμησε την υπσχεση περ εχεμθειας, τη καληνχτισε ευγενικ και καθησυχαστικ.
     Μπορε να μην εχε δει ακμα τποτε, μπορε να νιωθε πως λα κυλοσαν αργ, μπορε να 'θελε τρα το παιδκι της, αν ταν τρπος, μα μσα της νιωθε επσης πως υπρχε τρπος...
...
     Σε δο μρες, κτπησε το τηλφωνο του Μποκερ και στην τηλοθνη του εδε τον καμπορη, μα ικαντατο τελικ, υπλληλο να του ζητ να νο ραντεβο σε δο μρες στις πντε. ταν κανονστηκε, κλεσανε με ευχς.
     φτασε στο μαγαζ, στην ρα του ακριβς κι νιωθε αγωνα και περιργεια. Αυτ τη φορ, δε τρμαξε απ το σφριγμα της πρτας και τον υποδχτηκε ο διος ο πωλητς του, χαμογελαστς. Τον πρασε σ' να ευρχωρο δωμτιο με σαλνι. Παντο στους τοχους, υπρχαν βιβλα της Παλαις Εποχς που θα πρπει να κστιζαν μια περιουσα. Επσης παντο υπρχαν συνθετικ λουλοδια και διφορα παλι μικροαντικεμενα.
     Τον φησε μονχο λγοντας του να περιμνει δκα λεπτ κι τι μπορε να ασχοληθε μ' τι του κνει κφι, για να περσει ευχριστα η ρα, μχρι ττε. Πργματι, ο Μποκερ, ρπαξε την ευκαιρα και ξεφλλισε μερικ βιβλα, προσεκτικ. Τα βρκε ενδιαφροντα. στερα με μιν ηλθια ασυνασθητη κνηση, γγιξε και μρισε τα ψετικα λουλοδια. Χλεασε τον εαυτ του και στρφηκε να περιεργαστε τα αντικεμενα. ταν βαρθηκε, κθησε στην αναπαυτικ πολυθρνα και ... "ρως"! σκφτηκε και το βλμμα του γμισε προσμον.
     σα που ρχισε να βαριται, λες και του διβασε τη σκψη, εμφανστηκε πλι ο πωλητς του. Του ζτησε να τον ακολουθσει και τον πγε σε μια παρμοια πολυθρνα, με κενη στις αρχς, μα τρα του φρεσε στο κεφλι, μια συσκευ. πειτα του δωσε να φορσει να ζευγρι γυαλι, σαν εκενα που φορνε στον λιο, μα αρκετ βαρτερα και πιο ...πολπλοκα. Του ζτησε επσης, ν' αδεισει το νου του απ οτιδποτε και ν' αφεθε στις εικνες.
     ταν πια τον απομκρυνε απ αυτν, διαπστωσε δο πρματα: Εχε περσει στη συσκευ περπου -κρυφ ακριβ καμρι- εκοσι λεπτ κι εχε τρομερ ντονη στση! Ο κριος Μπρκερ τον αποχαιρτησε και του 'πε να περμενει σε λγες μρες να του. Γρισε σπτι και πτησε το πλκτρο κλσης για σεξουαλικ κλυψη. Σ' να τεταρτκι, χτπησε το σστημα επικοινωνας της εισδου. να πειστικτατα θηλυκ, ρομπτ πρασε το κατφλι του λγες στιγμς αργτερα.
     τσι ακριβς πως το 'χε παραγγελει: Μακρι μαρα σγουρ μαλλι, σαρκδη χελη, μισοντυμνο κι ομορφοκαμωμνο με ..."πιασιματκια". Μπκε και του μλησε στερετυπα, κβωντας του τη ...φορια. Κατφερε να τελεισει, μετ απ τρα τταρτα, μα δεν νιωσε την ανακοφιση που περμενε και που 'νιωθε λλοτε, σε παρμοιες φσεις. Δε κατφερε να διεγερθε δετερη φορ, πργμα σπνιο επσης, παρλες τις φιλτιμες προσπθειες της ρομποτνας. μεινε δειος κι ανικανοποητος. διωξε το "κορτσι" και βλθηκε να σκφτεται με προσμον το εγγς μλλον...
...
     Σε δυ μρες χτπησε το τηλφωνο της Μιρας και κλεστηκε το ραντεβο μετ απ δυ μρες επσης, στις πντε και τταρτο ακριβς. Κντεψε να σκσει απ τη λαχτρα και τη περιργεια. ταν φτασε επτελους στο μαγαζ, την υποδχτηκε ο διος ο κριος Μπρκερ χαμογελαστς και την οδγησε σ' να ευρχωρο σαλνι. Μ' κπληξη της διαπστωσε, πως το δωμτιο ταν γεμτο απ μορφα, σξυ, εσρρουχα, δισπαρτα τχαια παντο. Ο κριος Μπρκερ, της εχε ζητσει συγγνμη, για την απρσμενη τχα, αναμον και της εχε προτενει να κνει τι θλει -ακμα και να δοκιμσει μερικ- κι εκενος θα 'ρχταν σε εκοσι λεπτ ακριβς.
-"Μη σκτε, εστε απολτως μνη σας εδ κι εγ σαν ρθω -σε εκοσι λεπτ ακριβς- θα σας χτυπσω πριν μπω. Κνετε τι θλετε και φυσικ ...εχεμθεια"! επε κλενοντας της το μτι και βγκε απ το δωμτιο.
     Μχρι ν' ακουστε το χτπημα της πρτας, τι δεν εχε κνει! Τσα που στο κουσμα και μνο του χτυπματος, νιωσε τα μγουλ της να φλογζονται. Ζτησε συγγνμη για να ντυθε ξαν και διαπστωσε στο μεταξ, πως εχαν περσει εκοσι λεπτ ακριβς κι τι εχε ερεθιστε πρα πολ.
     Ο κριος Μπρκερ τη πγε στο μηχνημ του και της φρεσε μια συσκευ. ταν σηκθηκε, δε θυμταν τποτε απολτως, μα εχε νισει -κι νιωθε- πολ μορφα. Γυρζοντας στο σπτι, μπκε στο πειρασμ να πατσει το ροζ πλκτρο, για να τχει των περιποισεων ενς ανδρεκελου, μα τελικ προτμησε τη ...κλασσικ μθοδο. Το απλαυσε αρκετ και σκφτηκε πως ο πωλητς της, εχε πει, οτι σε λγες μρες θα τη καλοσε με νετερα.
     Πργματι ο κριος Μπρκερ κλεσε και τους δυ -εν αγνοα τους φυσικ- τρεις μρες αργτερα και τους κλεισε ραντεβο, την επομνη στις εξμιση. Εκενη φτασε πρτη και τη πρασε στο γραφεο του. Της επε πως χρειαζταν νας ρως κι λα θα πγαιναν καλ. Εχε κτι στο νου του για 'κενη και πως η τιμ για ναν ρωτα εγγυημνο -"σο μποροσε να το πει κανες αυτ" της τνισε- ταν 99 Κρσταλς. Ποσ που εκενη βρκε αρκετ τσουχτερ, για το βαλντι της. ταν μως τη ρτησε μχρι πσα μποροσε να διαθσει, του 'πε περπου τα μισ.
-"Με 49 Κρσταλς μπορ να σας προμηθεσω μι μτρια σχση, με κμποση διρκεια" της αντιπρτεινε. Πργμα που του το απρριψε, ζητντας του κτι που θα την κανε να ..."λαμπαδισει" ολκερη. Η ζση που υποστριξε αυτ που μχρι πριν λγο αγνοοσε, τον κανε να δεξει φανερ στενοχωρημνος:
-"Δυστυχς, με τη τιμ αυτ, δε μπορ να κνω κτι περισστερο. Αυτ που ζηττε, απ την λλη μερι, χει απαγορευτικ αξα για σας". Εκενη ττε σηκθηκε να φγει. Εχαν τελεισει μσα σε δκα λεπτ και την δια ρα μπαινε στο μαγαζ ο Μποκερ, χωρς μως να ρθουν σε επαφ.
     Τον παρλαβε κι αυτν στο διο γραφεο και του επε τα δια. Ο Μποκερ εχε μεγαλτερη οικονομικ νεση, μα δυστρπησε στο ποσ. 99 Κρσταλς ταν μεγλο πσον ακμα και για 'κενον. Ωστσο ο πωλητς, κατφερε να τον πεσει να τα καταβλλει κι ταν το πτυχε, του υποσχθηκε, ναν ρωτα εγγυημνο, δυνατ κι ατλειωτο! Τα μτια του λλου γμισαν προσδοκα και προσμον, μα θλωσαν ταν ο πωλητς του συνστησε να περιμνει, γιατ προς το παρν δεν υπρχε κτι διαθσιμο στο μαγαζ:
-"Δυστυχς, ακμα δεν χουμε παραλβει ολκερο το εμπρευμα, γιατ βλπετε δεν χουμε πολ καιρ που εμαστε ανοιχτ. Αν μως θλετε, στο μεταξ, μπορ με τα μισ περπου Κρσταλς, να σας προμηθεσω κτι ηπιτερο. Υπρχει δη τοιμο εμπρευμα ττοιας αξας" επε περφανα. Ο Μποκερ μτε να τ' ακοσει κι τσι χωρστηκαν κι αυτο στα δκα λεπτ.
     Πρασαν το βρδυ τους κι οι δυ, σκεφτικο κι αδημονοντες, χαμνοι σ' ονειροπολσεις. Την λλη μρα, στη δουλει, ταν κι οι δυ τους αφηρημνοι και δεν βλεπαν την ρα να σχολσουν και να σπεσουν να καλσουν τον πωλητ. Εκενη μπως μποροσε να κνει κτι με τη τιμ κι εκενος μπως εχε εμφανιστε επιτλους το νο εμπρευμα. Η απντηση που 'λαβαν κι οι δυ ταν στεναχωρημνα αρνητικ. Αυτ συνεχστηκε για μερικς μρες, μχρι που κι οι δυ, μη αντχοντας τη δυσβσταχτη πλον μοναξι, που ταν μλιστα εμπλουτισμνη με ερωτικς εικνες, ενδωσαν υποχωρντας.
     Πρτη η Μιρα -κατ μισ ρα περπου- κλεσε και ζτησε να δοκιμσει το φτηντερο προν.  Ο λλος ζτησε κι αυτς να δοκιμσει το φτηντερο προν μιας και δε μποροσε να περιμνει, πτε θα τροφοδοτοσαν οι προμηθευτς... Ο κριος Μποκερ επε και στους δυ τα δια πργματα. Πως και καλ, πραξαν ριστα και χαρομενος τους κλεισε ραντεβο σε δυ μρες, ακριβς στις εφτ το απγευμα.
     τσι, ταν ρθαν κι οι δυ στο ραντεβο, ακριβς στην ρα τους, ο κριος Μπρκερ, τσπωσε 98 Κρσταλς -τα 'θελε προκαταβολικ, σο κι αν διαμαρτυρθηκαν- και χειριζμενος το θμα εκπληκτικ, τους φερε σε επαφ δθεν τυχαα, λγο αργτερα.
     Ο κριος Μπρκερ, λγα λεπτ μετ, πγε στο γραφεο του προσταμνου του, στον πνω ροφο και χτπησε σιγαν τη πρτα. δειξε το πρσωπ του στη μικροκμερα και πρασε μσα, τρβοντας τα χρια ικανοποιημνος. Μετ τις τυπικτητες, ανφερε στον κριο Σουλ:
-"Τολμ να πω, κριε, πως τα "δεγματα" του πειρματος PROMOM I, ενετχθησαν στο σχδιο. Μας περιμνουν μρες και νχτες περισυλλογς, παρακολοθησης κι επαγρπνησης. Με χαρ μου θ' αναλμβανα και την επμενη φση του σχεδου"!
-"χι Μπρκερ, δε θλω να ρισκρουμε τποτε. Αυτς ο κσμος χρειζεται λιγκι αλλαγ και πρπει να την χει στω και κατ' επφασιν. Ξρεις καλ τι δυσκολες χει αυτ το φιλδοξο πλνο και καταλαβανεις τι εννο. Πες μου μως, τα 'κανες λα σωστ";
-"Μλιστα κριε Σουλ. Τα "δεγματα" επιλχθησαν μεν τυχαα, ωστσο απ αυστηρ επιλεγμνο πληθυσμιακ κομμτι. Τους ενεφυτεθη καταλλλως η ιδα. Εισπνευσαν, με υγρ ψεκασμ του χρου τους, αριο μικροψευδαισθσεων και με τη βοθεια τλεσης, εστισαμε τις σκψεις τους προς τα 'κει που θλαμε. Δε θυμντουσαν τποτε, μετ κι ρθαν στο "μαγαζ" μας εντελς αυθρμητα κι αληθοφανστατα. Τους πρα εγ ο διος τα στοιχεα τους και τους πρασα στο Vi-Li και τους γνρισα τον να στην λλη.
     "Ο ντρας φεγωντας κι αφο εχε δει τη γυνακα να παρνει τσες γυμνς πζες, δοκιμζοντας εσρρουχα, ταν τρομερ ερεθισμνος -πως το 'χαμε προβλψει- και κλεσε αμσως σεξουαλικ υποστριξη. Του στελαμε τι ζτησε, αλλ τι χειρτερο διαθταμε σε τοτο. τσι σχημτισε στο Περα'Ακρο του φλοιο του εγκεφλου του την εντπωση, πως με το κορτσι της τανιας και μνον εχε ττοια διγερση. τσι υποσυνεδητα, αναζτουσε πια εκενη. Σκεφθετε πως μλις τν εδε, νιωσε σα να την ξερε καιρ. Ββαια, καλο-κακο τους εχαμε "ντοπρει" με τα εξαρετα αφροδισιακ μας...
"

-"Μπρβο ... κανες εξαρετη δουλει... συνχισε..."
-"Εκενη δε γρευε φυσικ το διο πργμα και χρειστηκε λιγκι κπο παραπνω για να στρψει τη σκψη της, εκε που θλαμε. Ευτυχς εχαμε επιτυχα! Βγανωντας απ το Vi-Li, δε γρεψε σεξουαλικ κλυψη, αλλ' απ' σο παρακολουθσαμε κρυφ, ανακοφισε μονχη τις ορμς που τις εχαμε ενσταλλξει, εμφανζοντας τον ντρα στο σαλνι, με τα βιβλα και τα αντικεμενα, μεταδδοντς της εικνες ..."οικογνειας". Πντως δε θα φοβμουν εκενη, για πιθαν αποτυχα. Τοτο γιατ χει εμποτιστε απ το μητρικ νστικτο και βοηθσαμε κι εμες με τη διακριτικ χορηγα καταλλλων ορμονν. νιωσε κι εκενη πολ οικεα, μλις τον αντκρυσε. Φυσικ λα τοτα γνανε εντελς μα εντελς ..."τυχαα"! Εμαι περφανος για το ασιο πρας της δουλεις που μου εχατε αναθσει"!
-"Κι εγ εμαι περφανος για τον καλτερο πωλητ μου και πλι μπρβο σου. Βλε τρα να δομε τι κνουν τχα. Αν κι απ' τι μαντεω, βσει μελετν του παρελθντος, μλλον θα κνουν σεξ στο σπτι του ενς εκ των δυ. Μπορομε να δομε χι ακμα";
-"Κριε Σουλ, να ρωτσω κτι";
-"Πολ ευχαρστως. Σ' ακοω".
-"Πιστεετε πως το τελικ σχδιο ADAMEVE θα πετχει";
-"Μη λς βλακεες Μπρκερ! Θα πετχει σγουρα! Πρπει να πετχει, κατλαβες; Εμες απ τη πλευρ μας, θα τα δσουμε λα σ' αυτ τη προσπθεια. Βλε μου λοιπν να δω τι κνουν και πγαινε. Α και τρα που θα βγανεις, στελε μου τον Πτσερ μσα. μλλον δσε μου πρτα δκα λεπτ και στελε τον μετ. Καλ σου νχτα".
     Ο Μπρκερ, σκεφτικς, ρθμισε κτι κουμπι σε μι κονσλα, φρτωσε το πργραμμα σνδεσης κι ταν τλειωσε:
-"ταν εστε τοιμος, πατστε αυτ το πλκτρο και θα εμφανιστε η εικνα που ζηττε. Με τοτο ρυθμζετε πγωμα, καθαρτητα κι εσταση, με τοτο την νταση του χου και με τοτο μπορετε να μεγεθνετε. Καληνχτα σας κριε Σουλ, τα σβη μου". Βγκε κι ταν περιργως, στεναχωρημνος. Δεν ξερε γιατ και πως, αλλ νιωθε πως κτι δεν εχανε κνει καλ. Κτι τους εχε διαφγει. σο κι αν ψαξε μως τα στοιχεα δε βρκε κτι μεμπτ. Η ασθηση αυτ μως δε ξεκλλησε μτε αργτερα, στο σπτι του.
     Μλις ο Μπρκερ βγκε, ο κριος Σουλ, κλεσε το Μεγλο Αφεντικ στο ενδοεπικοινωνιακ.
-"Κριε Γκαντ, Σουλ εδ. λα ξεκνησαν ομαλ... ναι... εμαστε σε καλ δρμο... ναι... ναι... φυσικ το ελγχουμε... ναι... ναι ... τους χουμε απ κοντ... καληνχτα και συγγνμη που ενχλησα". κλεισε το δη βουβ ακουστικ. Δεν θελε να βιαστε ν' ανοξει την τηλεικνα, για να τους πετχει σγουρα να κνουν σεξ. Του ρεσε το θαμα αν και κμποσο θα το μοιραζταν με τον Πτσερ. Μα θα τον διωχνε γργορα και θα καλοσε στερα, να σπσιαλ τεφαρκι, τελευταα κι υψηλς ποιτητας παραγωγ. Ωραο πρμα να 'σαι επιτυχημνος.
     Η πρτα χτπησε κι εδε στην οθνη το μοτρο του Πτσερ. 'Ανοιξε  κι ρχισε αμσως:
-"Πρνα μσα Πτσερ και κθισε. Απ 'δω και πρα, αναλαμβνεις εσ. Εσαι ενμερος;"
-"Μλιστα κριε".
-"Δε μου λες; Τον Μπρκερ πως τον κβεις; Ββαια τα πγε θαυμσια, δε λω, μα μου φνηκε τρα στο τλος κπως μαλακς..."
-"Εναι εξαρετος πωλητς. σως ο καλτερος που 'χουμε. Θα 'χω το νου μου. Μενετε συχος. Λοιπν"; Του ρεσε ο Πτσερ. ταν λιτς και λιγομλητος μα πολ αποτελεσματικς στο τομα της υποστριξης προγραμμτων.
-"Ορστε... κθισε 'δω να δεις λιγκι και μετ θα κνεις τι επαμε. Σπτι, πιπλα, συσκευς, τα πντα κι λα ββαια με τη χρηματοδτηση PROBANK. Τελικ πολ ξυπνο να χρηματοδοτον τα δια τα πειραματζωα το σχδιο μας! Δε βρσκεις;"
-"Πργματι! Ευρηματικ κριε"!
-"Τρα θα κνουν σεξ τα πουλκια μου... οπτε... μα..." σπασε γιατ πατντας το πλκτρο που του 'χε δεξει ο Μπρκερ, η τηλοθνη νοιξε...
     μειναν κι οι δυ με κπως μισνοιχτο στμα, σαν ηλθιοι να κοιτζουν για λγο, κπληκτοι. Πρτος ο Σουλ σπασε τη σιωπ:
-"Αυτ πραγματικ δε το κατανο. Δε νομζω να υπρχει στις μελτες μου"!
     Η οθνη, πανκριβο εργαλεο υψστης ακριβεας κι ευκρνειας, δειχνε να ζευγαρκι, πιασμνο χρι-χρι, να βαδζει με μισοχαμνο βλμμα, μα λαμπερ χαρωπ, δπλα στην ακροθαλασσι. Εκενη κρατοσε να μπουκτο λουλοδια -πλαστικ δυστυχς- κι εκενος εχε να ηλθιο χαμγελο στα χελη...
-"Πτσερ! Ξεκινς αμσως δουλει! πως εδες, το πρμα θλει ακμα πολλ προσοχ κι επαγρπνηση. Καλ σου νχτα".
-"Καληνχτα κριε. Φεγω αμσως. Τα σβη μου".
     Μλις κλεισε η πρτα, ο κριος Σουλ προσηλθηκε πλι στη τηλοθνη. Απορα και περιργεια εχαν ζωγραφιστε στο πρσωπ του κι μειναν εκε πολλ ρα! Εκενο που υπρχε πιο μσα και που ευτυχς προς το παρν δε μποροσε ν' ανιχνευθε, ταν πως μια ανεξγητη, λανθνουσα προσμον και προσδοκα, εχε αρχσει να θεριεει...

                                   * Σημεισεις:

   PROFEED- απ το αγγλικ PROfessional FEED επαγγελματικ τροφοδοσα,  λογοπαγνιο με τη σχεδν ομηχη λξη PROFIT=κρδος και το μεον (-)

   Μποκερ: απ το αγγλικ BOOK-ER βιβλο, εδ το εννο σαν λτρης βιβλου, κτοχος βιβλων κλπ.

   Μπρκερ: απ το αγγλικ BROKER=μεταπρτης.

   Μιρα: αγγλικ νομα αλλ εμφανεται μοιο με τη Μορα.

   NOPREG+ απ το αγγλικ ΝO PREGnancy -χι εγκυμοσνη- με θετικ πρσημο (+).

   PRO συντομογραφα του αγγλικο PROFESSIONAL=επαγγελματας.

   PROMOM Ι PROfessional MOM=επαγγελματικ μητρα version I

   Σουλ: απ το αγγλικ Soul=ψυχ.

   Vi-Li: Προρχεται απ τις αγγλικς λξεις VIrtual-LIfe=εικονικ ζω. 

   ADAMEVE: Αδμ κι Εα αγγλιστ αλλ συνηχε με το ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ

   Πτσερ= ο πακτης που χτυπ τη μπλα του μπεηζ-μπωλ με το ρπαλο.

   Γκαντ: απ την αγγλικ λξη GOD=Θες

   PROBANK: η τρπεζα της εταιρεας PRO, -PROfessional BANKing- κι εν γνει τα ...πανξυπνα προγρμματα αυτοχρηματοδτησης με πολ... ευνοκος ρους για τους αυτοχρηματοδοτομενους.

"Εις τους πωλητς
  των πντων στο κσμο,                                         Μης 2003

αν τους αινας..."

 

 

Web Design: Granma - Web Hosting: Greek Servers