ÐåæÜ

Ðïßçóç-Ìýèéá

Ï Dali & Åãþ

ÈÝáôñï-ÄéÜëïãïé

Äïêßìéá

Ó÷üëéá-Áñèñá

ËáïãñáöéêÜ

ÅíäéáöÝñïíôåò

ÊëáóóéêÜ

Áñ÷áßá Åëë Ãñáìì

ÄéáóêÝäáóç

ÐéíáêïèÞêç

ÅéêáóôéêÜ

Ðáãê. ÈÝáôñï

Ðëçñ-Ó÷ïë-Åðéêïéí.

Öáíôáóôéêü

Åñ. Ëïãïôå÷íßá

Ãëõðô./Áñ÷éô.

ÊëáóóéêÜ ÉÉ

 
 

Åñ. Ëïãïôå÷íßá 

×áôæçáëåîÜíäñïõ ÐÜôñïêëïò: Äõï ¼øåéò Óå Ôñåéò ÐñÜîåéò

Α'1                                        ¢γιο ΞημÝρωμα

      Η αντανÜκλαση του φεγγαριοý πÜνω στο λευκü του χαμογÝλιου σου, κεßνη τη νýχτα, Ýγινε Üστρο. Tο πιο λαμπρü και μÝγα!
      ΜÜγοι απ' üλο τον κüσμο μπÞκανε σε συναγερμü και σ' εναγþνιαν αναζÞτηση του νÝου Μεσσßα. Εν αγνοßα μας! 
      Μüλις τo 'δαν ανοßξανε κιτÜπια, παλιÝς περγαμηνÝς αστρονομßας κι αρχαßα βιβλßα. ΒÜλανε κÜτου συντεταγμÝνες, αστρολÜβους, χÜρτες και ξεκßνησαν Ýνα μακρý ταξßδι, απü διÜφορες γωνιÝς του κüσμου, για να 'βρουν εκεßνο, που το λαμπρüτερο Üστρο τ' ουρανοý, φþτιζε με περισσÞ λατρεßα, προσοχÞ κι εμμονÞ! 
      Κεßνο το πρωß ξýπνησα κι Üρχισα ν' αναζητþ πεινασμÝνα το ζεστü γυμνü κορμß σου. Ανταποκρßθηκες αμÝσως μα απ' Ýξω ερχüταν Ýνας μεγÜλος κι ασυνÞθιστος θüρυβος! Σφßχτηκες επÜνω μου. Σηκþθηκα, Ýρριξα βιαστικÜ κÜτι και βγÞκα στο μπαλκüνι ενþ συ κουκουλþθηκες, σα τρομαγμÝνο πουλÜκι, στα σκεπÜσματα.
      Εßδα Ýνα τερÜστιο πλÞθος -üσο Ýφτανε το βλÝμμα-, γενειοφüρων, σαρικοφüρων. ¹ταν ντυμÝνοι μ' ü,τι πιο ετερüκλητο μπορεß να φανταστεß κανεßς.
      ΓÝμισαν τα μÜτια μου χρþματα!
     Μüλις μ' εßδαν Ýσκυψαν üλοι μαζß σχεδüν ταυτüχρονα, γονατßσανε και με προσκυνÞσανε!
      Εγþ κοιτοýσα ανßκανος ν' αρθρþσω λÝξη. Μüλις εßχανε σχεδüν ανασηκωθεß και ξαφνικÜ γονÜτισανε πÜλι με νÝα μεγαλýτερη ζÝση και πιüτερο δÝος, κοιτþντας πισω μου και πλÜγια!
      ΝÝα μουρμουρητÜ, νÝα αναταραχÞ!
      ΣτρÜφηκα παραξενεμÝνος και σ' εßδα, üμοια ΠαναγιÜ, ημßγυμνη και τυλιγμÝνη με το σεντüνι μας, ως το πηγοýνι! Με κοιτοýσες ανÞσυχα κι ερωτηματικÜ.
      ¹σουνα τüσον üμορφη κεßνη την þρα, που το πρþτο πρÜμα που μου 'ρθε στο νου, Þταν να γονατßσω κι εγþ!
      Ξεχνþντας το πλÞθος, σε πÞρα στην αγκαλιÜ μου!
      ¸τρεμες κι η καρδοýλα σου χτυποýσεν Üτακτα! Κρýωνες κι ανησυχοýσες!
      Ξεχνþντας το πλÞθος σε σκÝπασα με τη ρüμπα μου, μÝνοντας γυμνüς! ¹θελα να σε φιλÞσω!
      Τüτε το πλÞθος ρþτησε:
 -"Που εßναι ο Μεσσßας";
 -"Ποιοß εßναι αυτοß; Τß θÝλουν εδþ"; με ρþτησες χαμηλüφωνα. 
 -"Δε ξÝρω", απÜντησα, στον ßδιο τüνο.
 -"ΘÝλουμε να δοýμε αυτü που μας δεßχνει το Λαμπρü ΑστÝρι, οδηγþντας μας. Δε κÜνουμε λÜθος"! ΕπÝμειναν αυτοß πÜλι, με μια φωνÞ. 
      'Αρχισα να κρυþνω και ...ξýπνησα ξÝσκεπος, ενþ σÝνα εßχα φροντßσει να σε τυλßξω καλÜ. Χþθηκα πÜλι στα σκεπÜσματα κι Üρχισα ν' αναζητþ το γλυκü, ζεστü κορμß σου. Ανταποκρßθηκες αμÝσως.
       ¸ξω εßχε ξημερþσει Þδη, μα Ýκανε Ýνα πολý παρÜξενο κι ασυνÞθιστο θüρυβο... 

                                                                                 ΦλεβÜρης 2004 

Α'2                                         Συν-¼νειρο
                           
     Ξýπνησε κι Þταν αρκετÜ ερεθισμÝνος. "Ξýπνησε" λÝγοντας, δεν εßν' ακριβÞς η λÝξη. Σα ν' αναδýθηκε απü 'να βυθü, υπüλευκου γλυκοý πολτοý, που βραδýνει κινÞσεις και σκÝψεις. Η πßεση στη κýστη Ýντονη, μα αντεχüταν ακüμα. ΧρειÜστηκε λιγÜκι χρüνο για να 'ρθει στο ...φως και να νιþσει το περιβÜλλον. Πρþτα μýρισε τ' ÜρωμÜ της και τα ρουθοýνια του φοýσκωσαν ευχαριστημÝνα. ¸πειτα γýρισε να τη κοιτÜξει. ¹τανε γυρισμÝνη απü τ' Üλλο πλευρü και μισοσκεπασμÝνη απü το σεντüνι. Μια λοξÞ γραμμÞ χþριζε τη ρÜχη της εκεß που 'φτανε το σεντüνι. Την Üγγιξεν απαλÜ. Κεßνη δεν Ýδειξε να το καταλαβαßνει. Γýρισε και θÝλησε να κολλÞσει πßσω της, να τρßψει το πιεσμÝνο μÝλος του στα μεριÜ της. Μα λυπÞθηκε να τη ξυπνÞσει! Θα 'θελε να της Ýκανε Ýρωτα, Ýτσι üπως Þτανε κοιμισμÝνη, χωρßς να ξυπνÞσει.
     Σηκþθηκε να πÜει τουαλÝτα. ¼ταν επÝστρεψεν ανακουφισμÝνος, δεν εßχεν ακüμη ηρεμÞσει. ΣτÜθηκε μπρος της, απü τη δικÞ της μεριÜ του κρεβατιοý. Το κορμß του, την Ýδειχνε Ýντονα, επßμονα, πιεστικÜ. Τη "σημÜδευε"! ΤρÜβηξεν απαλÜ το σεντüνι, μÝχρι που τη ξεσκÝπασε τελεßως! Εκεßνη κοιμüταν ακüμα, χαμογελαστÞ και γεμÜτη. Ποιüς ξÝρει τß üνειρα να 'βλεπε! Τη ζÞλεψε για τα üνειρÜ της...
     Τη καμÜρωσε ολüγυμνη κι ευχυμüσαρκη. Η Οδαλßσκη των Ονεßρων! Το βλÝμμα του τη πασπÜτεψε ολÜκερη, δεν Üφησε κανÝνα σημεßο του κορμιοý της που να μην αγγßξει πρüστυχα κι αδιÜντροπα! Πτυχþσεις, γωνßτσες, παχÜκια, σημÜδια, αγαπημÝνα και ποθητÜ σημεßα! Το κορμß του Ýδειχνε Ýντονα, πιεστικÜ, τα χαμογελαστÜ της χεßλια! ΘÝλησε να αιχμαλωτßσει, αυτü το χαμüγελο. Να εισχωρÞσει μÝσα στα κατÜβαθÜ του.
     Πολιüρκησε και κατÜφερε, σιγÜ κι απαλÜ, να γλυστρÞσει μÝσα του! Στην αρχÞ, η θÝρμη κι η ελαφριÜ πßεση των χειλιþν της, Þταν σα ρÜπισμα στο κορμß του και θÝλησε να ορμÞξει και να επιταχýνει, μα συγκρατÞθηκε... Κεßνη δεν Ýδειχνε να ξυπνÜ, μα τýλιγε υπÝροχα με το χαμογÝλο της, τον ερεθισμü του. ΑυτÞ η αβεβαιüτητα σα σκÝψη üτι δηλαδÞ μπορεß να 'χε ξυπνÞσει αλλÜ μπορεß κι üχι, τον αναστÜτωσε ακüμα πιο πολý.
     ΧÜιδεψεν απαλÜ, σημεßα του κορμιοý της üμορφα κι αγαπημÝνα. ΑπαλÜ-απαλÜ, μη ...ξυπνÞσει. ¼ταν της χÜιδεψε τη κοιλιÜ χαμηλÜ, εßδε ν' ανοßγει σιγανÜ τα πüδια της. Κοßταξεν αχüρταγα... Ýκλεψε σα πεινασμÝνος, το Ýδεσμα που του παρουσßαζε. ¸πιασε το δεξß της χÝρι, απαλÜ και το 'φερε κοντÜ στην Þβη της. Εκεßνο Ýμεινε ακßνητο κι αυτüς ξεχþρισε προσεκτικÜ το δεßκτη και τον ακοýμπησε, πÜνω στο κÝντρο της. ¸μεινε και πÜλι ακßνητο. ΣταμÜτησε και τη κοßταξε. Εßχε κλειστÜ τα üμορφÜ της μÜτια κι Ýδειχνε κοιμισμÝνη. Χωρßς να σταματÞσει να κινεßται στο στüμα της απαλÜ -ενþ θα 'θελε να καλπÜσει σα τρελüς- κßνησε το δεßκτη της πÜνω-κÜτω, πιÝζοντας τον ελαφρÜ προς τα μÝσα! Τüτε την εßδε ν' αντιδρÜ, ανεπαßσθητα. Χωρßς ν' ανοßξει τα μÜτια Þ να σταματÞσει να φιλÜ τüσον üμορφα, Ýδωσε ζωÞ στο δÜχτυλü της. Το Üφησε και την Ýπιασε απαλÜ απü τα πλαγινÜ του προσþπου, üσο τον βüλευε η στÜση της! Εßχε λυγßσει τα γüνατÜ του, για να 'ρχεται σε πλÞρη ευθεßα με το πανÝμορφο και τüσο γλυκü στüμα της.
     Τη κοßταζε, προσπαθþντας να μαντÝψει, αν εßχε ξυπνÞσει Þ üχι. Εßχε ταχýνει η ανÜσα της κι Ýμοιαζε να 'χει πιüτερη κßνηση απü πριν. ΑλλÜ εßχε κλειστÜ τα μÜτια. ΣταμÜτησε να κινεßται στο στüμα της, γιατß Ýνιωθε πως θα τελειþσει και δε το 'θελε. ¼χι χωρßς αυτÞ! Κεßνη Üρχισε να κινεßται ανεξÝλεγκτα. 'Αρχισε να βογγÜ ελαφρÜ μÝσα στον ýπνο (;) της και να επιζητÜ να κλεßσει πÜλι με τα χεßλη της τον αντρισμü του. Τη διευκüλυνε, μα κρÜτησεν Þπιους ρυθμοýς. ¸νιωθε πως κι εκεßνη Þτανε κοντÜ κι αυτü τονε μÜγευε. Γýρισε και κοßταξε το χÝρι της. ¹ταν ανασηκωμÝνο απü το κορμß της, σχεδüν ολÜκερο. Μüνον ο δεßκτης Þταν επßμονα κολλημÝνος πÜνω της. Τριβüτανε, κρυβüτανε, σερνüτανε πÜνω στα ολοκüκκινα χειλÜκια, που 'χανε πρηστεß και δεßχνανε δακρυσμÝνα. Η κßνηση εßχε γßνει γοργÞ, τα βογγητÜ της πιο Ýντονα κι η ανÜσα της σφυριχτÞ, λαχανιαστÞ.
     Αποκλεßεται να κοιμüταν! Μα τα μÜτια της Þτανε κλειστÜ και το στüμα της, παρüλο που δεν Þτανε λεýτερο, Ýδειχνε ακüμα τη ψευδαßσθηση χαμüγελου. Το δÝρμα ανÜμεσα στα φρýδια, εßχε συσπαστεß κι εκεßνος πια Þτανε κοντÜ... πολý κοντÜ... Λßγο ακüμα και δε θ' Üντεχε... δεν θ' Üντεχε... 
     ¸χυσε μες στα χεßλια της, ολÜκερη τη ζωÞ του. ¸νιωθε σα να δεχüταν
αλλεπÜλληλες τσεκουριÝς στη ρÜχη κι εκεßνη, δÝχτηκε τη προσφορÜ του, πÜντα με μÜτια κλειστÜ, αλλÜ σχεδüν αμÝσως πßσω του ακολοýθησε, συσπþντας το κορμß της σε τüξο! Δε τραβÞχτηκε απü μÝσα της. Δε τον απομÜκρυνε, συνÝχισε να τον καλýπτει με τα χεßλια κι Üφησε το χÝρι της να πÝσει ανÜμεσα στα πüδια της, ξÝπνοο. ¸δειχνε να τρÝμει. ΤραβÞχτηκε και δεν εßχεν ακüμα ηρεμÞσει. Δε την εßχε χορτÜσει. ΠαραμÝρισε το χÝρι της κι Ýπεσε πÜνω της απαλÜ. Τη σκÝπασε με το κορμß του, χωρßς ν' αφÞσει λεýτερο το βÜρος του, πÜνω της. Κατευθýνθηκε προσεκτικÜ, απαλÜ κι επßμονα, μÝσα της. ¹τανε τüσον υγρÞ, που εισχþρησε στα Üδυτα του νου της εýκολα. Κεßνη Ýδειξε να ξαφνιÜζεται, χωρßς ν' ανοßξει τα μÜτια της.
     Οι συσπÜσεις της δεν εßχαν ακüμα σταματÞσει τελεßως. Τη πßεσε και μ' Ýντονο μüχθο, κυριεýσε τις κορφÝς της. Την αγκÜλιασε ολÜκερη, την Ýκλεισε στα χÝρια του κι Ýστειλε το στüμα να ψÜξει κÜθε σημεßο της. Δεν Üντεχε κι επιτÜχυνε το ρυθμü. Εκεßνη -με κλειστÜ μÜτια πÜντα- τονε πρüλαβε αυτÞ τη φορÜ και γÝμισε το δωμÜτιο, απü τους Þχους της. Το κýμα της τονε παρÜσυρε κι üταν πια δεν Üντεχεν Üλλο, τραβÞχτηκε ψηλÜ στο στομÜχι της σημαδεýοντας τα λαχταριστÜ της φρουτÜκια. Κεßνη με κλειστÜ μÜτια, δÝχθηκε τα πυρÜ του ÝρωτÜ του, πÜνω της. ΠÝσανε παντοý, στο λαιμü, στο στÞθος και μεßνανε σιωπηλοß και λαμπυρßζοντες μÜρτυρες, στο φως της νÝας μÝρας. ¸πεσε πÜνω της μ' üλο του το βÜρος και την Ýκλεισε στην αγκαλιÜ του, κουρασμÝνος μα ολοζþντανος. Εκεßνη -ακüμα με κλειστÜ μÜτια και με το μισοκοιμισμÝνο κεßνο αρχικü χαμüγελο- αφÝθηκε να κουρνιÜσει μÝσα του!
     ¸νιωθε φανταστικÜ, γιατß εßχε ..."σημαδÝψει" το κορμß της με τους χυμοýς του. ¸γλυψε το δεßκτη της και μÝθυσε... Εßν' üμορφο να βλÝπετε, το ßδιο üνειρο τα πρωινÜ...
     ¼ταν Üνοιξε τα μÜτια της, ýστερα απü λßγο, τη φßλησε στο στüμα.
 -"Αν Þξερες τι üνειρο Ýβλεπα, θα με ...μÜλωνες..." Του εßπε παιχνιδιÜρικα...

                                                                           ΚΑΠΟΤΕ...
                                                                        ΠΡΙΝ -ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ

Β'
                                     ΜετÜλλαξη

     Γýρισαν πßσω στο ξενοδοχεßο, μετÜ απü σýντομο περßπατο. Ο Üντρας πÞρε το κλειδß απü το ρεσεψιονßστα και παρÜγγειλε καφÝ. Γýρισε στη σýντροφü του και τη ρþτησε αν θÝλει κÜτι, μα εκεßνη ζÞτησε μüνο Ýνα μπουκÜλι εμφιαλωμÝνο νερü και κÜλεσε τον ανελκυστÞρα βιαστικÞ! Την Üφησε να μπει πρþτη και πÜτησε το κουμπß του ορüφου τους. Μüλις Ýκλεισε η πüρτα, τη στρßμωξε στη γωνßα!
 -"Σου πÜει το φüρεμα μα πρÝπει να καταργÞσεις το εσþρουχο", της εßπε βραχνÜ, κολλημÝνος πÜνω της!
 -"Μπα! Και γιατß παρακαλþ;" τονε ρþτησε γελþντας... και καλÜ, αναστατωμÝνη.      
 -"Για να 'χω πρüσβαση ανÜ πÜσα στιγμÞ", απÜντησε και τη χοýφτωσε ξεδιÜντροπα στους γοφοýς, κÜτω απü το φüρεμα. Εκεßνη θüλωσε μα πριν προλÜβει να πει κÜτι, ο ανελκυστÞρας σταμÜτησε απüτομα στον üροφο τους. ΒγÞκε πρþτος και κρÜτησε τη πüρτα, να περÜσει. ¸πειτα, στο δωμÜτιο, κεßνη βÜλθηκε ν' ανÜψει το κλιματιστικü.     
 -"ΚÜνει πολλÞ ζÝστη", του 'πε βραχνιασμÝνη. Της πÞρε το χειριστÞριο απü τα χÝρια και ρýθμισε στους 28 βαθμοýς.     
 -"ΓÝρο κρυουλιÜρη", του χασκογÝλασε πειραχτικÜ, ερωτικÜ! Αμßλητος Üφησε στο κομοδßνο το χειριστÞριο και τη ξαναχοýφτωσε!    
 -"ΣιγÜ ...θα 'ρθει ο ρεσεψιονßστ..." ξÝπνοη αυτÞ! Της Ýκλεισεν επιθετικÜ το στüμα με το δικü του και πÝρασε τα χÝρια κÜτω απü το φüρεμÜ της. ΚατÝβασε με μια κßνηση το κιλοτÜκι της, ενþ του διαμαρτυρüταν αδýναμα και ναζιÜρικα, μα παρÜλληλα σÞκωνε τα πüδια της για να της το περÜσει! Τη παρÝσυρε μπροστÜ στο καθρÝφτη με τη πλÜτη, για να τη βλÝπει! Κοßταζε τα χÝρια του που της χÜιδευανε το πισινü κÜτω απü το ýφασμα και μοιÜζανε ζωÜκια που παλεýανε κρυμÝνα!
 -"Δεßξε μου τα στÞθια σου", της πÝταξε επιτακτικÜ!    
 -"Μα ...θα 'ρθει ο ρεσεψιονßστ üπου να 'ναι", του πε βραχνÜ κι ερεθισμÝνα!
 -"Τι πειρÜζει; Θα του ανοßξεις Ýτσι üπως εßσαι κι εγþ θα εßμαι ...πßσω σου! Δε θα βλÝπει..." Φρýαξε και του Ýβγαλε πουκÜμισο και φανÝλα με τη μια, χουφτþνοντÜς τονε χαμηλÜ πÜνω απü το παντελüνι! Διαπßστωσε πως το πρÜμα εßχε ...προχωρÞσει πολý, τον Ýγδυσε βιαστικÜ και τον Ýσπρωξε στο κρεβÜτι. Εκεßνος την Üφησε να το κÜνει κοιτþντας πÜντα στο καθρÝφτη απÝναντι. ΓονÜτισε και του πρüσφερε το στüμα της, ενþ της ανÝβαζε εντελþς ψηλÜ το φουστÜνι. Η θÝα στο καθρÝφτη τον ανÝβασε επικßνδυνα και τη σταμÜτησε απüτομα. Εξακολοýθησε να κοιτÜ και να τη χαúδεýει, νιþθοντας κýριος της κατÜστασης, με το δßλημμα των πυλþν της μπροστÜ στο εßδωλο. Σηκþθηκε ξαφνικÜ!
 -"Μη κουνηθεßς", τη διÜταξε βραχνÜ! ¾στερα πÝρασε πßσω, αμφιταλαντεýτηκε με τις επιλογÝς του και μπÞκε βιαστικÜ στη κλασσικÞ εßσοδο, κινοýμενος μανιασμÝνα! ΑυτÞ βüγκηξε ερεθισμÝνα, πÝφτοντας με το μισü κορμß στο κρεβÜτι. ¸νιωσε πÜλι ν' ανεβαßνει και τραβÞχτηκε βιαστικÜ. Του διαμαρτυρÞθηκεν αδýναμα μα Ýξω ακουστÞκανε βÞματα, Ýνας κρüτος δßσκου με ποτÞρια που πÝφτει και μια υπüκωφη βλαστÞμια. ΓελÜσανε κι οι δýο κι αυτüς αφοý πÞρε τις ...ανÜσες που γýρευε, πßεσε πÜλι να μπει, αυτÞ τη φορÜ στη ..σκοτεινÞ πλευρÜ της!  
 -ΣιγÜ ... σιγÜ... του κλαψοýρισε βραχνÜ! Πολιüρκησε στιβαρÜ και κατÜφερε να περÜσει! ¸νιωσε να παßρνει φωτιÜ το κορμß του!  
 -"ΣιγÜ ... ... ΣιγÜ καλÝ μου..." Üναψε!  
 -ΠονÜς; Τη ρþτησε θολÜ, χωρßς να μειþσει τη κßνησÞ του!  
 -"Ναι..." ξÝπνοα!  
 -"Σ' αρÝσει; Στον ßδιο τüνο.
 -"Ναι..."  
 -"ΘÝλεις να βγω";
 -"ΟΧΙ!!! Του 'πε ζωηρÜ κι αρκετÜ ερεθισμÝνα!
 -"Τüτε κÜνε συ τη κßνηση. ΔικιÜ σου", της εßπε σταματþντας! ¸γειρε μπροστÜ και της χοýφτωσε τα στÞθια κÜτω απü τη μπλοýζα. ΑυτÞ Üρχισε να κινεßται σιγÜ σιγÜ, μπρος πßσω τρÝμοντας. ΚατÝβασε το δεξß του χÝρι και τη χÜιδεψε χαμηλÜ στο κÝντρο. ΦρÝνιασε κι επιτÜχυνε τη κßνησÞ της φωνÜζοντÜς του διÜφορα! ΕπιτÜχυνε ακüμα πιüτερο και την Ýκανε να χýσει γρÞγορα και πολý! ΕκπληκτικÜ πολý! Μια μικρÞ λιμνοýλα στο πλακÜκι του δαπÝδου κÜτω απü τα ανοιχτÜ σκÝλια της. ΣταμÜτησε να του κουνιÝται κι αυτüς φρÝνιασε. ΒγÞκε και ξαναμπÞκε χαμηλÜ και σπρþχνοντας Üγρια, Ýχυσε κι αυτüς γρÞγορα! Η λιμνοýλα στο δÜπεδο μεγÜλωσεν αρκετÜ! Μεßναν Ýτσι κÜμποσο, τρÝμοντας, βουβοß και λαχανιασμÝνοι!
     Σηκþθηκε πρþτος και σÞκωσε το ακουστικü καλþντας τη ρεσεψιüν, ενþ αυτÞ ξÜπλωσε στην Üκρη του κρεβατιοý! ¼ταν σηκþσανε τ' ακουστικü στην Üλλη Üκρη, πÝταξε ξερÜ:  
 -"Τι Ýγινε με τη παραγγελßα";  
 -"ΛυπÜμαι κýριε... το μπαρ Ýκλεισε..." ΚατÝβασε το ακουστικü κι Üναψε τσιγÜρο.
 -"Γδýσου. Δε θα 'ρθει ο ρεσεψιονßστ, της εßπεν Üχρωμα.
 -"Τι σου 'πε";  
 -"¼τι Ýκλεισε το μπαρ! Μαλακßες!" ¸μεινε να τη παρατηρεß απüμακρα, üσο κεßνη γδυνüταν. ¸νιωθε ακüμα να τρÝμει, μα τρÜβηξε μια γερÞ ρουφηξιÜ απü το τσιγÜρο του! Θα 'θελε πολý Ýνα καφÝ, τþρα δα! Ξαπλþσανε καπνßζοντας γυμνοß, δßπλα-δßπλα, εκεßνη κοιτþντας αυτüνε κι αυτüς το ταβÜνι! ¼ταν τÝλειωσε το τσιγÜρο της, την Ýστειλε στο μπÜνιο. ¸πειτα Ýβαλε τα χÝρια κÜτω απü το κεφÜλι, σκεφτικüς.
     Την Üκουγε να πλÝνεται και να λÝει, χωρßς να ξεχωρßζει τι. Δεν τον Ýνοιαζε! Σα τελεßωσε του ζÞτησε πετσÝτα. Σηκþθηκε απρüθυμα, Ýψαξε τις ντουλÜπες και βρÞκε τις πετσÝτες. Της πÝταξε μια και μπÞκε μετÜ απ' αυτÞ με τη σειρÜ του, κÜτω απü το ντους. 'Αργησε σκüπιμα μÝσα κι üταν βγÞκε ξÜπλωσε δßπλα της ανÜβοντας νÝο τσιγÜρο. ¹θελε καφÝ! Κεßνη τονε κοιτοýσε σιωπηλÜ! ΠρασινοκÜστανο βλÝμμα!  
 -"ΠρασινομÜτα", της εßπε ψιθυριστÜ, -σα σε απüηχο Üλλης ζωÞς- και κÜπως τρυφερÜ!   
 -"Κι εσÝνα ßδια εßναι", του 'πε γλυκÜ και τονε χÜηδεψε! Μßλησανε για τα τρÝχοντα λßγην þρα κι Ýγειρε πÜνω στο στÝρνο του. Αυτü τ' Üρεσε πολý και της χÜιδεψε τη ρÜχη και το γοφü. Εκεßνη του Ýπιασε τα ..στολßδια και μüλις εßδε πως ανταποκρßθηκε Üμεσα, του επιτÝθηκε ξανÜ με το στüμα της! ΑφÝθηκε στη περιποßηση της για λßγο μα Ýπειτα το Ýφερε Ýτσι και βρÝθηκαν να κÜνουν το ßδιο με τα στüματÜ τους. ¸πειτα απü σýντομη ...πÜλη τον ξανÜχυσε πιο Ýντονα και πιο πλοýσια αυτÞ τη φορÜ! "Πως εßναι δυνατüν να χýνει τüσο πολý;" αναρωτÞθηκε μες στη θολοýρα του μαγεμÝνος!
     ΣταμÜτησε να τη φιλÜ, üρμησε πÜλι μÝσα της κι Üρχισε πÜλι να κινεßται λυσσασμÝνα! Της Ýπιασε το ...βηματισμü και τη ξανÜφερε σε νÝα δßνη κι üταν Ýνιωσε πÜνω του την υγρÞ συσπασμÝνη επßθεση της, Ýχυσε κι αυτüς δεýτερη φορÜ! Οι φωνÝς τους γÝμισαν το δωμÜτιο και το λαχÜνιασμα τους δυνατü!
    'Αναψε δυü τσιγÜρα και του πρüσφερε το Ýνα κοιτþντας τονε προσεκτικÜ! Το πÞρε αμßλητος! "ΚαφÝ!", σκÝφτηκε κι Ýπειτα, "κÜθε φορÜ με εκπλÞσσει το χýσιμü της!"  
    ΜετÜ το κÜπνισμα, ακολουθÞσανε την ßδια σειρÜ στο μπÜνιο. ΠÜλι σιωπηλüς, πÜλι σκεφτικüς, πÜλι καθυστÝρησε πιο πολý εκεß κι Üλλο Ýνα τσιγÜρο. ΣιωπÞ που την Ýσπασε αυτÞ σχολιÜζοντας με γÝλιο, το πÜθημα του ρεσεψιονßστα! ΓελÜσανε κι οι δýο με τη καρδιÜ τους μα 'κεßνος σταμÜτησε πρþτος. ΑνÜψαν νÝο τσιγÜρο και πλαγιÜσανε πÜλι δßπλα κοιτþντας το ταβÜνι. ΜιλÞσανε πÜλι λιγÜκι για τα τρÝχοντα. ¹θελε καφÝ! Σηκþθηκε απüτομα üρθιος κι Üρχισε να ντýνεται!   
 -"ΠÜω! Θες να 'ρθεις"; τη ρþτησεν απüτομα!
 -"Που;" τονε ρþτησε παραξενεμÝνη!   
 -"Για καφÝ!" της Ýκανε ξερÜ και την Üφησε εμβρüντητη!   
 -"ΤρελÜθηκες; Δε μπορþ να σοýρω τα ποδÜρια μου Ýτσι üπως με 'κανες!" διαμαρτυρÞθηκεν Üτονα και χασμουρÞθηκε! Να κÜτσεις στα αυγÜ σου τÝτοια þρα, υπερθεμÜτισε Þσυχα! Εκεßνος δε σταμÜτησε να ντýνεται κι üταν τÝλειωσε βιαστικÜ, μουρμουρßζοντας πως θα  αργÞσει να γυρßσει και προτεßνοντÜς της να μη τονε περιμÝνει αλλÜ να κοιμηθεß, την Üφησε σýξυλη και βγÞκεν Ýξω!
     ΠνιγηρÞ νýχτα κι Ýνιωσε τη πολλÞ ζÝστη σχεδüν, να του ορμÜ, μüλις Üφησε πßσω του, τη δροσιÜ του κλιματιστικοý. ¹τανε πολý προχωρημÝνη νýχτα.
     ΠερπÜτησεν αρκετÜ μÝχρι να βρει κÜποιο καφÝ ανοιχτü.
     Μια γκριμÜτσα απüλυτης ευχαρßστησης απλþθηκε στο πρüσωπü του, με τη πρþτη κιüλας ρουφηξιÜ...

                                                                           ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ...ΕΠΟΧΗ
                                                                           ΜΕΤΑ... ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ

 

 

Web Design: Granma - Web Hosting: Greek Servers