-

Dali &

-


-
.

--.


.

./.


 
 

.  

' : ( )


νας ευπατρδης περπατ στη σκοτειν πλευρ του ερωτισμο


                                                    Ο ερωτισμς μς στλvει στη μοναξι.
                                                                                    ΖΩΡΖ ΜΠΑΤΑΓ

     Θα φανε παρξενο, σως, ο μαιτρ του διηγματος, ο μστης του θεατρικο λγου, ο νθρωπος που λλαξε τη πορεα του θετρου και σημδεψε ανεξτηλα τη ρωσικ αλλ και την παγκσμια λογοτεχνα, να χει ασχοληθε με τη πορνογραφια.
     Ο ντον Πβλοβιτς Τσχωφ, μως, προσωπικτητα ντονη και πολυδιστατη, διατρησε καθ' λη τη διρκεια της ζως του τη παιγνιδη εκενη διθεση που χουν λοι εκενοι που αφιερνουν τη ζω τους στα μεγλα και τα σημαντικ. νθρωπος ευασθητος, πλασε τους ρωες των θεατρικν ργων και των διηγημτων του με ιδιατερη τρυφερτητα και αγπη. Αφουγκραζταν τις αγωνες και τα πθη του ανθρπου κι ανδειξε χαμηλφωνα το μεγαλεο της ανθρπινης ψυχς, τσι πως αυτ πλευε με τα aνταριασμνα κματα της βιοτς, του ρωτα και της μεταφυσικς αγωνας του θαντου. Ο Τσχωφ κατκτησε τη δικ του θση στον λυμπο της παγκσμιας λογοτεχνας κι γινε μρος της πολιτιστικς κληρονομις της ανθρωπτητας, ξεφεγοντας απ τα στεν ρια της εθνικς λογοτεχνας της αχανος ιδιατερης πατρδας του. Απ τη πρτη στιγμ τα ργα του απευθνονταν σ' να ευρτερο ακροατριο.

                              Η Γκαλτσνκα Κι Ο Τσχωφ

    Το διγημα Η Γκαλτσνκα μχρι σμερα προκαλε μεγλες διαμχες μεταξ των συμπατριωτν του μεγλου ρσου συγγραφα. Μια μεγλη μερδα θεωρε τι δεν ανκει στη γραφδα του Τσχωφ, πιστεει τι εναι να  ργο αννυμου δημιουργο που το γραψε "στο φος του Τσχωφ", προκειμνου να πετχει μεγαλτερη διεσδυση στον ευρτερο κκλο των αναγνωστν. Η λλη πλευρ παραθτει πλθος επιχειρημτων υπρ της ποψης τι ανκει στον Τσχωφ, και το θεωρε ως να μικρ αριστοργημα του μεγλου δραματουργο.
     Το εν λγω διγημα δεν περιλαμβνεται στα παντα του, που εκδθηκαν απ τη Σοβιετικ Ακαδημα Επιστημν στη διρκεια της 10ετας του
1980. Οτως λλως, θα μποροσε να περιμνει κανες κτι ττοιο, αφο το περιεχμεν του ρχεται σε πλρη αντθεση με τη πολιτικ του ττε κραταιο ΚΚΣΕ. Δημοσιετηκε 1η φορ στη συλλογ Ρωσικ ερωτικ πρζα πριν απ μερικ χρνια κι πως τανε φυσικ, τραξε τα νερ της σεμντυφης μετασοβιετικς Ρωσας. Η διαμχη συνεχζεται μχρι σμερα με εκατρωθεν βολς για την αυθεντικτητα μη του κειμνου. πως και να χουν τα πργματα, μως, η Γκαλτσvκα εναι να μικρ ερωτογρφημα γραμμνο με ευαισθησα, εξυπνδα και τλμη. Χαρακτηριστικ, λλωστε, που προσιδιζουν στο χαρακτρα του Τσχωφ. Κι ας μη ξεχνμε τι λοι οι μεγλοι δημιουργο ενδωσαν κποτε στον "πειρασμ της πορνογραφας", αποδεικνοντας πως η μεγλη λογοτεχνα δεν γνωρζει σνορα μεταξ των ειδν, των σχολν, των χωρν και των λαν.

                                                                                                                                                         Δημτρης Β. Τριανταφυλλδης
                                                                                                                                                           Αθνα νοιξη-Καλοκαρι 2008     Δεν ταν ακμα εννα η ρα, ταν λοι εχαν δη συγκεντρωθε και περμεναν με ανυπομονησα τη συνεχεια της αφηγησης του γιατρου.

     Ο Νικολι Βασλιεβιτς νοιξε το χοντρ του τετρδιο, πλωσε τα καλοξυσμνα μολβια του και ετοιμστηκε ν' αρχσει να γρφει. Ο γιατρς, πως λλωστε και τη πρτη φορ, κοταξε το ημερολγι του, το σημειωματρι του, κποιες σημεισεις, κποιες παρατηρσεις, προετοιμαζμενος να συνεχσει την ενδιαφρουσα αφγησ του, καλλτερα το μυθιστρημ του -εναι αμφβολο αν κποιος εχε ξανακοσει κτι παρμοιο. O γιατρς τακτοποιοσε τις σημεισεις του. Το μυθιστρημ του, βλπετε, στηριζτανε σε αληθιν γεγοντα, που μως δεν πρκειται ποτ κανες να διαβσει σε μυθιστρημα. Ανυπμονα και σε απλυτη σιωπ, περιμναμε τη συνεχεια της αφηγησης.
 -"Λοιπν; Εστε τοιμοι;" ρτησε ο γιατρς, σηκνοντας το κεφλι για μια στιγμ απ τις σημεισεις του.
 -"Μα τι κνετε; Θλετε να μας ταλαιπωρσετε;" επε ο Ντμτρι Πβλοβιτς.
 -"Εντξει λοιπν, συνεχζουμε.
     πως σας λεγα, αμσως μετ την αναχρηση της μαγερισσας για το χωρι της -θα πγαινε για μα μρα-, μεναμε με τη Γκαλτσνκα (Υποκοριστικ της Γκαλνα) οι δυο μας, στο διαμρισμα. Το βρδυ ξαπλσαμε στο κρεβτι... μασταν γυμνο, σκεπασμνοι με τη κουβρτα, κολλητ ο νας πνω στον λλο. Εγ μουν ξαπλωμνος στο αριστερ μου πλευρ, το δεξ μου χρι αγκλιαζε τη Γκαλτσνκα στο λαιμ και στον μο, εν με το αριστερ μου χιδευα τις ρωγτσες της. νιωθα μια ρεμη ηδυπθεια. βαλα το κεφαλκι του πους μου στο εφβαι της -στο λφο της Αφροδτης- και συνχισα να χαδεω τον ζεστ της κλο. θελα να βιαστ, αν κι νιωθα τι φλγεται απ τον πθο της κι τι με θλει.
 "Θυμσαι", τη ρτησα, "Που λεγες τι κοιμθηκες με ντρες πρσφατα; Στη πλη, μετ τον πατρι σου, εχες σχεσεις με κανναν";
 Εκενη χωσε το κεφλι της στο στθος μου και ψιθρισε ρεμα:
 "Ναι".
 "Πες μου, λοιπν, τ γινε;"
 "χι, θα με σιχαθετε".
 "Μα τι λες; Αφο ξρω δη πως εχες σχσεις με τον πατρι σου και δεν στεναχωριμαι. Απλς θα μου ρεσε να τα μθω και να τ' ακοσω απ σνα λα... "
"Τ θλετε να μθετε";
"Με ποιν εχες σχσεις στη πλη και τ κανες";
"Ντρπομαι και να τα θυμηθ... "
"Δεν πειρζει. Πες μου. Πς ταν τη πρτη φορ";
"Νομζω πως ταν τη τταρτη μρα απ ττε που ρθα στη πλη. ταν σκοτειν κι εγ πγαινα στο πανδοχεο. Μετ το πρκο με πρλαβε κποιος μαθητς γυμνασου, νεαρς. "Δεσποινς", μου λει, "θλεις πντε ροβλια;" Ο διος δε, κατακκκινος, κοιτοσε συνχεια γρω του, ντρεπταν ... Του λω "Δσ' τα μου", γελντας.
"Θα μου κτσεις;" ρωτει. "Και τι θλεις;" του λω. Εκενος κοκκνισε κι λλο. "Πμε", μου λει, "εκε στους θμνους ... " "Πμε", του λω. Πγαμε. Εκενος κοιτοσε συνχεια γρω του. Μπκαμε μες στους θμνους. Με αγκλιασε και με φλησε ... Αρχσαμε να γαμιμαστε ... Αυτ ταν λο".
"Ξαπλσατε στα χρτα;" ρτησα την Γκαλτσνκα σφιχταγκαλιζοντς την.
"χι, τα χρτα ταν υγρ. Στα ρθια ... "
"Δεν ταν βολα;"
"Δεν εναι πως στο κρεβτι. Εκενος στην αρχ δεν μποροσε να βρει τη τρπα"..
"ταν ψηλς;"
"Λγο πιο κοντς απ μνα, γεματολης, συμπαθητικς ... "
"Σου ρεσε κιλας αυτς";
"Δεν ξρω ... "
"Σου σκωσε το φρεμα; τον βοθησες εσ;"
"0 διος. Στην αρχ ρχισε να με χαδεει με το χρι πνω απ το φρεμα, στη κοιλι, κι ανμεσα στα πδια. Μετ βαλε το χρι του κτω απ' το φρεμα. Ξεκομπωσε το παντελνι και αμσως με τη ψωλ του ρχισε να μπανει στο μουνκι μου ... "
"Εχε μεγλη ψωλ; Την πιασες με το χρι;" τη ρτησα ρουφντας το λαιμ της.
"Την πιασα ... Η ψωλ του ταν λεπτ αλλ μεγλη".
"Σαν τη δικ μου;"
"χι ... Πολ πιο λεπτ και μικρτερη ... χι τσο μεγλη".
"Μπκε μσα;" τη ρτησα αγκαλιζοντς την σφιχτ.
"Δεν ξρω ... "
"Παρ' λα αυτ, τον φησες;"
"Δεν ξρω ... " επε με φων που μλις ακουγταν, μετ μως πρσθεσε: "Ν α ι ... "
Ξπλωσα ανμεσα στα πδια της Γκλτσονκα κι σπρωξα το κεφαλκι του πους μου στην υγρ σχισμ της, που αμσως σφχτηκε ... Σκυμμνος πνω της, τη φλησα στο ριζατι της και τη ρτησα:
"Σου χωσε αμσως τη ψωλ του;"
"χι, στην αρχ σπρωχνε τσαλα, στην κοιλι, στα πδια, γργορα, γργορα ... Μετ σταμτησε για λγο και στη συνχεια τελικ την χωσε".
"Και σε γαμοσε για ρα πολλ;"
"Πολλ ... Συχν μως σταματοσε ... "
"Δηλαδ;"
"Να, για πντε λεπτ κανε γργορα, την βαζε και την βγαζε γργορα, μετ τραβιταν κι λεγε "Περμενε ... να δω αν υπρχει κανες .. και πγαινε κι κανε μιαβλτα στους θμνους κοιτντας αριστερ και δεξι".
"Κι εσ τι κανες;"
"Εγ στεκμουν και τον περμενα".
"σουν καυλωμνη;"
"Απ τη στιγμ που αρχσαμε ... "
"Και μετ;" τη ρτησα χνοντας πιο βαθι το πος μου στην εντελς πια υγρ σχισμ της.
"Μετ γυρνοσε τρχοντας κοντ μου, καθταν λγο κι αμσως την χωνε ... Κι ρχιζε πλι γργορα να τη βζει και να τη βγζει. .. Μετ τραβιταν κι τρεχε στουςθμνους να κοιτξει. .. Πντε φορς πεσε πνω μου ... "
"Κι χυνε;"
"χι ... Μνο μα φορ στο τλος. Μ' ρπαξε δυναταπ τα χρια ... Τον ακοω ν' αναπνει γργορα και να πινεται η ανσα του και τοτε ρχισε να σπρχνει πιο δυνατ, τον βλπω τοιμο να εκραγε κι ταν ρχισε να χνει, παραλγο να σωριαστομε στο χορτρι -μλις που προλβαμε να πιαστομε ... "
"Εσ χυσες;" τη ρτησα χνοντας το πος μου μχρι τη μτρα.
"Αααχχχ ... " επε εκενη βογκντας και λυγζοντας ελαφρ τα γνατ της.
"χυσες;" την ξαναρτησα.
"Ναιαιαιαι ... Δο φορς ... "
"Πες μου ... φτασε με τη ψωλ του στη μτρα σου;"
"Δεν ... ξρω ... Οχ, οχ, πονω τσι βαθι που μπανετε μσα μου ... Κι εκενος εχε μπει ... αλλ χι τσι ... "
"Αλλ πς;"
"Εκενη τη φορ, την πρτη φορ, δεν κατλαβα πς εχε μπει, την λλη φορ ταν ..."
"ρα σε χρησιμοποησε και δετερη φορ; Πες μου, πσες φορς σε χρησιμοποησε;"
"Τρεις φορς ... λες κι λες ... χι παραπνω".
"Τι; Σε χρησιμοποησε;"
"Ναι ... "
"Πες μου ... Σε χρησιμοποησε;"
"Ντρπομαι ... Δεν θλω ... "
"Πες μου λοιπν", τη ρτησα κι ρχισα αργ να χνω το πος μου στο υγρ της μουνκι.
"Εντξει, θα το πω ... "
"Λγε!"
"Με ... με ... χρησιμοποησε", ψιθρισε με κομμνη την ανσα, ανασηκνοντας τον κλο της προς το μρος μου.
"Πς τον λνε;"
"Βκτορα".
"Του χιδεψες τ' aρχδια;"
"Τα χιδεψα ... " ψιθρισε, κι νιωσα τι το μουνκι της ταν μοσκεμα. Στο δωμτιο ακοστηκε ο δυνατς χος απ τη κνηση που κανε το πος μπαινοβγανοντας μσα στο μουνκι της... Μεταφροντας το βρος του σματς μου στη κοπλα, σκωσα με το δεξ μου χρι το να πδι της Γκαλτσνκα, προσπαθντας να φρω το μουν της σε ττοια στση στε αυτς ο φιλδονος χος να γνεται ιδιατερα δυνατς. Το κατφερα και
με ανεπωτη ηδον κουγα αυτ τον χο, σρνοντας το πος μου κατα μηκος του μουνιου της. Η Γκαλτσνκα ανπνεε ακαννιστα απ κτω μου και προφανς, καλωνε ακογοντας αυτ τον ανασχυντο χο.
"Ακος;" τη ρτησα σπρχνοντας ηδονικ το πος.
"Ακοω. Ω ... Ω ... "
"τσι ταν και με τον Βκτορα;"
"Δεν θυμ ... μαι. .. "
"Μην ντρπεσαι. .. Λγε ... "
'"Ε...τσι ηταν ... "
"Στα ρθια;"
"Λγο ... Πιο πολ μως ταν μουν ξαπλωμνη ... "
"Σε χρησιμοποησε ξαπλωμνη;"
"Ναι ... Ναι. .. Ναι. .. " βγκηξε απ το δυνατ τρψιμο του κεφαλιο στη μτρα.
"Πες μου, με τον πατρι σου ταν τσι;"
"'Ε... τσι ηταν ... "
"0 Βκτορας χει μεγλα aρχδια;"
"'Οι, μεγλα ... ι, ι, ι, α ... α ... " επε τρμοντας μλις νιωσε το δυνατ χτπημα του πους.
"Πες μου ... " ρχισα να λω, αλλ νιωσα τι λο της το κορμ τεντθηκε γεμτο νταση, τα χερκια της τρμοντας ρχισαν να σφγγουν το λαιμ μου, απ το στοματκι της βγαινε μια διακεκομμνη ανσα που μετατρεπτανε σε βογκητ κι ολκληρη ρχισε να τρμει και να συσπαται. Για μερικ δευτερλεπτα χτυποσα τη μτρα της κι ταν χυσε, βγαλα το πος μου πλημμυρισμνος απ ηδον, τρμοντας ολκληρος κι χυσα πνω στη κοιλι της.
Τη σκοπισα με τη πετστα, την αγκλιασα κι αποκαμωμνοι αλλ ευχαριστημνοι, κοιμηθκαμε μερικς ρες. Αργ τη νχτα βρθηκα και πλι με το κορτσι μου ... Αυτ τη φορ, μως, τη ξπλωσα μπρομυτα, βζοντας απ κτω της μαξιλρι τσι στε ο κλος της να εναι τουρλωμνος. Η σκψη να κνω μαζ της μια αφσικη πρξη δεν εχε, ττε ακμα, περσει απ το μυαλ μου. βαλα απλς το πος μου ανμεσα στα ανασηκωμνα
κωλομρια της, τον σφιξα λγο, ξπλωσα πνω στη πλτη της Γκαλτσνκα στηριζμενος στους αγκνες μου κι ρχισα να τη φιλω στο κεφλι. Και φυσικ, συνχιζα να τη ρωτω.
"Μου επες τι τη δετερη φορ ο Βκτορας σε χρησιμοποησε ξαπλωμνη ... Πο γινε αυτ;"
"Εκε, στο διο μρος, στο πρκο ... Αργ τη νχτα".
"Και ξαπλσατε αμσως;"
"χι ... Στην αρχ γαμηθκαμε στα ρθια για λγο ... "
"Και μετ;"
"Μετ τον βγαλε, κανε να γρο στους θμνους και μου επε: "Δεν υπρχει κανες, λα να ξαπλσουμε".
Εγ του επα: "/Ελα". Και ξαπλσαμε. Κι αρχσαμε... "
"Εχες λυγσει τα πδια σου; /Η μπως τον αγκλιασες τον Βκτορα με τα πδια; Πες μου ... "
"Δεν θυμμαι... Μου φανεται τι στην αρχ τα λγισα... Μετ μως σκωσε με το χρι το να μου πδι ψηλ και το 'βαλε πνω στον μο του... "
"βαλε το πδι σου στον μο του ... "
"Ναι. Και μετ ... "
"Τι γινε μετ;"
"Ντρπομαι. .." ψιθρισε και, σφγγοντας το κορμ της στο μαξιλρι, κουνθηκε.
"Πες μου λοιπν ... Τι γινε μετ;" ψιθρισα φιλντας το σβρκο της και σρνοντας το πος μου προς τη σχισμ της.
"Μετ σκωσε και το λλο μου πδι ... "
"ταν ωραα;"
"Δεν ξρω ... Πονοσα λγο ... "
"Απ τ;" τη ρτησα κι χωσα το κεφαλκι του πους μου στα υγρ της μουνχειλα.
"ταν μεγλη ... " ψιθρισε με φων που μλις ακουγταν.
"φτασε μχρι τη μτρα;"
" .... "
"Λοιπν;"
"Ναι ... "
"Του επες τι πονς;"
"Του το λεγα. "φησ με, πονω τσι". Εκενος μως δεν κουγε ... Και τον χωνε μσα, βαθι ... Κι τρεμε ολκληρος... Και ψιθριζε: "Περμενε, κνε λγη υπομον, ακμα λγη ... " Και ξαν τον χωνε μσα μου, τσι που τα ματια μου γυρσαν ... "
"Καλωνες;"
"Ναι ... Και πονοσα επσης ... Και ντρεπμουν ... Αχ, πως ντρεπμουν... "
"Γιατ;"
"Τα πδια μου ταν σηκωμνα ... πνω στους μους του ... "
Δγκωσα το σβρκο της κι αργ βαλα το πος μου στο τρεμμενο μουν της, σκβοντας πνω απ τη λεπτ της πλτη.
"Σε παρατοσε και πλι;"
"Ναι ... Τρεις φορς πγε και κοταξε γρω γρω τους θμνους ... "
"Κι εσ ... νιωθες στον κλο σου να σε χτυπον τ' aρχδια του;"
"Δεν θυμμαι ... "
"0 κλος σου ταν γυμνς;"
"Ναι ... γυμνς ... "
"'Ε ... ... νιωθες ... τα γυμν του ... αρχδια;" τη ρτησα με κομμνη την ανσα, πιζοντας κι λλο το πος μου στη μτρα της.
"'Οι ... 'Οι ... Αααα ... "
"Αυτ σημανει τι τα νιωθες;"
"Ναι ... "
"ταν ο Βκτορας σε χρησιμοποιοσε, τον φιλοσες;"
"χι ... Τον κρατοσα απ τα χρια ... Εκενος με φιλοσε μνο, ταν σκυβε ... "
"Στα χελη;"
"Ναι ... "
"Σου γλειφε τα χελη;"
"Ν α ι ... Ν α ι. .. "
"Σου ρεσε;"
"Ναιαιαι. .. " ψιθρισε και το μουν της, εντελς υγρ, σφιξε κι λλο το πος μου.
"Πσες φορς ο Βκτορας σε χρησιμοποησε;"
"Τρεις ... φορς ... συνολικ ... "
"θελες να σε χρησιμοποισει;"
"Δεν ξρω ... Δεν ... ε ... ε ... ξρω ... "
"Παραδξου το ... "
"Το θελα ... "
Της το 'χωσα τσο βαθι, που απξω μειναν μνο τ' αρχδια μου.
"Ω ... Ω ... Ω! ... " βγκηξε.
"Τι παθες;"
"Πονω ... "
"ταν σ' εχε ο Βκτορας απ κτω, δεν πονοσες;"
"Ν α ι,  ο, ι, ο, ι. "
"Ξπλωσε, θλω να σε ... χρησιμοποισω ... " Κουνοσα ρυθμικ το πος μου, προκαλντας τον τσο γνωστ, φιλδονο χο, ανμεσα στα πδια.
"Πες μου ... Θλεις να σε ξαναχρησιμοποισει ο Βκτορας;"
"Δεν ... δεν ... ξρω ... "
"Πες μου ... Θλεις ... να σου χσει τη μεγλη του ψωλ και να γλεψει τα μουνχειλ σου;"
"Θ ... ... λω", ψλλισε, κυριευμνη απ τη καλα.
"Ξρεις", της ψιθρισα, "θλω να σε χρησιμοποισει ο Βκτορας για λλη μια φορ ... Θλω να τον καλσεις σπτι μας ... να τον καυλσεις ... "
"Ω ... Ω ... Ω ... " την κουσα να βογκει απ κτω μου, κνοντας ταυτχρονα με τον κλο της προκλητικς κινσεις.
"Ας σε χρησιμοποισει τσι πως σε χρησιμοποι εγ , τρα... Απ πσω... Σαν σκλα..."
"'Οι... Δεν μπορ ... " ορλιαξε στριφογυρζοντας, μπρομυτα.
"Θλεις; Σαν σκλα; Θλεις;" ψιθριζα.
"Θλω ... "
"Πες το: Θλω να με χρησιμοποισει ο Βκτορας ... σαν σκλα ... " της ψιθρισα, νιθοντας την αναπνο μου να κβεται και επιταχνοντας τις κινσεις μου.
"ι. .. Θλω ... ο Βτιενκα ... ο Βτια ... να με ... χρησιμοποισει... σαν σκλα", επε με δυσκολα, τρμοντας ολκληρη, πνγοντας στην υγρασα της το πος μου. Αυτ τη φορ χυνε πιο πολλ ρα· πιο ντονα, πιο φιλδονα. Εγ μετ βας κρατθηκα να μη χσω μσα στη μτρα της. Μετ δυσκολας βγαλα το πος μου απ το μουνκι της και την χυσα στον κλο.Εκενη τη νχτα συνουσιστηκα λλη μα φορ με τη Γκαλτσνκα. Την αυγ. Ξπνησα νιθοντας μιαν ευχριστη στση του πεους μου, που ακουμποσε στη ζεστ κοιλτσα της Γκαλτσνκα. Κοιμμασταν ο νας απναντι στον λλο. Οι κοιλις μας ακουμποσαν η μα την λλη. Μλις ξπνησα, νοιξα με το πος μου τα πδια της κοιμισμνης φλης μου, τη ξπλωσα απαλ ανσκελα και, σκβοντας προσεκτικ πνω της, οδγησα το πεος μου στο μουνακι της.
Η Γκαλτσνκα κοιμταν ακμα, αλλ το μουν της ταν υγρ και τα μεγλα μουνχειλ της ελαφρς πρησμνα. Δχως να κινομαι, για μερικ λεπτ μεινα ξαπλωμνος πνω της, απολαμβνοντας το τρμουλο του πους μου μσα στο κορμ της ... Στη συνχεια τον χωσα, ξπλωσα
και πλι πνω, γυρνντας τη στο πλι. θελα να την αφησω να χορτασει πνο και συναμα να της προσφρω ηδον. Αφο μεναμε για λγα λεπτ ξαπλωμνοι τσι, αμσως κατλαβα τι ο πνος εχε φγει κι τι το ργαν μου σηκωνταν ολονα και πιο πολ.
Ττε, με μεγλες προφυλξεις, γρισα το κορτσι στο αριστερ πλευρ και, τσι πως μουν απ πσω της, ρχισα με μεγλη ηδον να χνω το σκληρ μου πος στα κωλομρια της ... Εκενη κοιμταν ...
Εχα σηκσει το ποδαρκι της προς τα εμπρς, τσι στε ο τουρλωμνος κλος της να προσφρεται στο πος μου. Τραβχτηκα λγο προς τα πσω, πιασα με το δεξ μου χρι το πος κι ρχισα αργ να τρβω το κεφαλκι απαλ ανμεσα στα υγρ της μουνχειλα, πιζοντς τα ελαφρ ... Λγα λεπτ αργτερα, κατ τη διρκεια των οποων τα αρχδια μου σκλρυναν και πρστηκαν απ τη καλα, το κεφαλκι του πους μου γλστρησε μσα στο μουνκι της. Πρα το χρι μου απ το πος, αγκλιασα το κορτσι απ τη μση κι αργ, με μικρ σπρωξματα, ρχισα να βζω το πος μου στο κορμ της ... Η κουβρτα σκπαζε μνο τα πλευρ μας. Η πλτη της Γκαλτσνκα ταν ακλυπτη εντελς.
Δεν παιρνα το βλμμα μου απ τα στρογγυλ της κωλομρια, ανμεσα στα οποα ξεχριζε το χοντρ μου πος. Δεν σας κρβω τι μ' ρεσε αυτ το θαμα, το οποο επτεινε την ηδον. Εκενη κοιμταν ... ταν μως γγιξα με το κεφαλκι του πους μου τη μτρα της, εκενη τεντθηκε ελαφρ, στριφογρισε τη μση της, και μ' αυτ τον τρπο ο κλος της κλλησε στη κοιλι μου κι η μτρα στο πος. Βγκηξε μες στον πνο της. μεινα και πλι για λγα λεπτ ακνητος, απολαμβνοντας το φιλδονο γγιγμα της κεφαλς του πους μου στη μτρα της, ταν ξαφνικ νιωσα στο πος μου τους βιαστικος σπασμος που εχε το μουνκι της ... Εκενη τεντθηκε κι λλο, κονησε ξαν τη μση της κι ρχισε να ξυπν παραδομνη σε μια κτηνδη καλα ...
"Θλεις;" ψιθρισα.
"Θλω ... "
"Ξπλωσε τσι λοιπν".
"Εντξει".
Τρβηξα το χρι μου απ τη μση της, τρβηξα και λγο τα πδια μου, και ττε μεναμε να αγγιζμαστε μνο με τα ερωτικ μας ργανα ... σως γι' αυτ οι αισθσεις μας βωσαν τη μεγαλτερη, μχρι ττε, νταση. Το πος μου τανε σκληρ σαν κοτσουρο. Τα μουνχειλ της πρστηκαν,
μεγλωσαν, τεντθηκαν κι ρπαξαν σφιχτ το πος ... Αφο τραβχτηκα προς τα πσω, ρχισα τις κινσεις, στριφογυρζοντας και τεντνοντας τη μση μου, προσπαθντας παρλληλα να μην αγγζω το κορμ της με καννα λλο μρος του σματς μου εκτς απ το πος.
Το δωμτιο αμσως γμισε με ανασχυντους χους, ιδιατερα δυνατος κατ τη στιγμ που το πος μπαινε βαθι μσα της.
Με το δεξ μου χρι σκωσα το δεξ της πδι ψηλ, σχεδν κθετα. Οι υγρο κι γκαυλοι χοι δυνμωναν. Το προσωπκι της ταν κατακκκινο.
"Ακος;"
"Ακοω ... "
"Καυλνεις;"
"Καυ ... λ ... νω ... "
"Θλω να σε πρω σαν σκλα ... Θλεις; Θλεις να γονατσεις; Κι εγ απ πσω. Σαν σκλα ... " της ψιθρισα με κομμνη την ανσα, πιζοντας δυνατ τη μτρα της.
'Ο ι οι, οι, οχ. "
"Θλεις;"
"Θ ... λω ... "
"Στσου σαν σκλα".
βγαλα απ το τρεμμενο κορμ της το πος μου και τη βοθησα να στηθε στα τσσερα στο κρεβτι. , μλλον εκενη γοντισε κι ακομπησε τους αγκνες της στα μαξιλρια, κι ο κλος της τουρλθηκε, εν το υγρ της μουνκι ξεπρβαλλε ανμεσα απ' τα πδια της.
σκυψα κι γλειψα τα χελη του μουνιο της. Εκενη ξαφνιστηκε, κουνθηκε λγο, αλλ στση δεν λλαξε. Με τη γλσσα μου γγιξα τη χοντρ και πολ σκληρ κλειτορδα της ... χοντας σκψει πολ, σε σημεο που να πον ο λαιμς μου, ρπαξα με τα χελη μου τη κλειτορδα της κι ρχισα με πθος να τη γλεφω ...
"Α ... Α ... Α ... " κουσα την πνιχτ φων της κι, απ τη πεση των λαγνων της, κατλαβα τι πλησιζει ο οργασμς της. Τρβηξα τα χελη μου απ το μουνκι της κι εχωσα το πεος μου γονατιστς απ πσω της.
"θελες να χσεις;"
"Ν αιαιαι. .. "
"Περμενε λγο ... Εγ ... δεν θλω ... ακμα ... "
"Δεν μπορ ... "
"Περμενε ... Θα σε βαρσω ... αν χσεις ... "
"Δ εν μπορω ... οι ... οι ... "
Κι εγ ο διος, μως, νιωθα τι δεν αντχω ... Πεσα το πεος μου στη μητρα της, περιμενοντας τη κορυφωση του οργασμο της. Εκενη τεντθηκε ολκληρη, τα κωλομρια της νοιξαν κι λλο, εντελς, αποκαλπτοντας τη πανμορφη κασταν τρυπολα της πσω εισδου της, εν απ κτω της ταν τα μουνχειλ της, που σφιγγαν το πος μου σαν δαχτυλδι… Οι λαγνες της, ο κλος της, σαν να με ρουφοσαν…
Βογκντας, στριφογυρζοντας και τεντνοντας το κορμ της, χυσε, μουσκεοντας το πος μου. Μετ, αποκαμωμνη, ξπλωσε μπρομυτα και γμισε τα κωλομρια της με τα υγρ ενς δυνατο, καυτο κματος…

(τλος αποσπσματος) Μτφρ: Δημτρης Β. Τριανταφυλλδης

 

 

Web Design: Granma - Web Hosting: Greek Servers